Hvordan velge et godt reflekterende regnfrakk sett?

- Aug 03, 2018-

Først, hva er en splitt reflekterende regnfrakk?

Reflekterende regnjakke er en sikkerhetsbjelke laget av sterkt reflekterende materiale på basis av eksisterende regnjakke uten å endre over- og underkropp og skuldersymmetri eller andre deler. Bruken av regnjakken kan gi en blendende refleksjon under belysning av gatelampen eller lampen og det naturlige lyset for å varsle forsiden og bakkjøretøyet til et trygt mål. Reflekterende regnjakker tjener som advarsel om trafiksikkerhet når regnværet ikke er bra. Den såkalte split-type reflekterende regnjakken er at topper og bukser er i stand til å forlate, noe som er praktisk for utendørssporter som fotturer og ridning. Mer vanlig i trafikkontroll, veiforvaltning, sanitet, personlig sykling og andre grupper.


For det andre, hvordan å klassifisere reflekterende regnfrakker?


Reflekterende regnfrakker kan deles inn i: reflekterende regnfrakker, splittede reflekterende regnfrakker, reflekterende regnfrakker, reflekterende regnbukser og så videre.


For det tredje, det reflekterende prinsippet om reflekterende regnfrakker?


Fordi den reflekterende regnjakken aksepterer sømmer på regnfrakkets ytre overflate eller er stemplet med reflekterende materialer. Når du kjører på en regnfull kveld, lyser bilens lys i alle retninger på reflekterende striper, noe som reflekterer det lysende målet, og fører til at sjåføren skal være oppmerksom. Forekomsten av trafikkulykker kan unngås.


Hva er fordelene med den splitt-typen reflekterende regnjakken?


Den reflekterende regnjakken har karakteristika for god varselvirkning, praktisk bevegelse, god vanntett effekt og behagelig og tørr klær.


For det femte, hva er de vanlige materialene for reflekterende regnfrakker?


1. Polyvinylklorid (PVC): Det er en gelé gjennomsiktig plastregne som ofte settes utenfor. Denne regnjakken er billig, men lett å bryte.


2. Nylon pluss PVC: Det er et lag av PVC vanntett lag på innsiden av nylon stoff. Prisen er moderat og det er ikke lett å ødelegge. Det er det viktigste materialet av regnfrakk i dag.


3, vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig klut: Tekstilens indre overflate er belagt med en vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig maling, som GORE-TEX regnjakke som vanligvis brukes av politibetjente og fjellklatrere. Dens vanntette og fuktighetsgjennomtrengelige lag har 1 milliard mikroporer per kvadrat tomme. Disse mikroporene tillater gassmolekyler å passere gjennom, men de kan ikke passere store vannmolekyler, og dermed oppnå vanntette og pustende effekter; ulempen er at prisen er høy og de fleste ikke kan bære den.


Til slutt, hvordan velge en reflekterende regnfrakk av høy kvalitet?


1. Bunnmateriale: Kan det være mykt og behagelig, og luftpermeabiliteten kan være utmerket. Mykhet er foretrukket ved å slikke mykhetsnivået. Åndbarhet er nødvendig for å bestå test-gjennom-testen. Det er vanligvis slitt på kroppen for et minutt eller to. Den lufttette regnjakken vil få deg til å føle deg veldig prippen, og til og med ha "svette", mens en pustende regnfrakk ikke vil.


2, reflekterende funksjon: om reflekterende funksjon, er det faktisk vanskelig å skille med det blotte øye, behovet for å bruke noe profesjonelt utstyr for å oppdage. For vanlige folk er det best å prøve dem om natten, og bruk lys for å observere de reflekterende forholdene. I tillegg må vi velge et merke som er på rett spor og en profesjonell produsent. Deres vanlige byer vil tydelig informere deg om reflekterende grader av reflekterende regnfrakkene de selger, antall nattreflekterende intervaller, og hvilke modelltester som kan bestås. .


3, overflateplan: populær i henhold til nasjonal standard GB20653 regler, reflekterende materiale på reflekterende materiale (reflekterende tape eller gitterbelte) bredde på ikke mindre enn 5cm.


4, arbeid varmeforsegling: Dette stykket er å åpne klærne for å se om varmeforseglingen helt kan dekke klærnes sømmer, ellers vil det bli lekkasje.