Hvordan velge en regnfrakk

- Aug 03, 2018-

Det er mange regnfulle årstider i år, og mange familier har begynt å ta med egne regnfrakker for å forhindre regnfulle dager. Deretter er det mange ting å være oppmerksom på når du velger en regnfrakk. Følgende er en liten serie for å lære deg hvordan du skal kjøpe en regnfrakk.

1, se på størrelsen: det meste av regncoatemballasje vil ha en høyde for å velge størrelsen på regnjiktens sammenligningstabell, men fordi regnjakkene laget av regnjakkeprodusentene på markedet, er størrelsen ikke den samme, så det er ikke anbefalt at størrelsen på en regnfrakke over forbrukeren Det er lett å gjøre feil når du går direkte for å kjøpe forskjellige merker av regnfrakker.

2, prøv på: regnjakker er best å prøve på, men vanligvis regntrekkene på kjøpesenteret kan ikke prøves, det anbefales at folk som bærer vanlige klær, har på seg M nr. L regnfrakke og så videre, vil skjermingen bli bedre, Selv om vinterklær har mer, er det også tilgjengelig.

3, se materialet: Materialet i regnjakken er grovt delt inn i tre kategorier, materialet er annerledes, prisen er også forskjellig. Forbrukere kan velge i henhold til den aktuelle situasjonen: Polyvinylklorid (PVC) materiale: Jelly gjennomsiktig plast regnfrakk ofte sett utenfor, denne regnjakken er billig, men lett å bryte.

Laget av nylon og PVC: Den indre overflaten av nylonmaterialet er belagt med et lag av PVC-vanntett lag. Prisen er moderat og ikke lett å bryte. Det er det viktigste materialet for regnfrakker.

Laget av vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig klut: Den indre overflaten av stoffet er belagt med en vanntett og fuktgjenomtrengelig maling. Som regntrekkene som vanligvis brukes av politiet og klatrere, er dets vanntette og fuktighetsgjennomtrengelige lag belagt med 1 milliard mikroporer per tomme. Disse mikroporene tillater Gassmolekyler å passere, men kan ikke la større vannmolekyler passere, så det kan oppnå vanntett og pustende effekt. Ulempen med vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig klut er at det er dyrere.