Hvordan velge en regnfrakk som jeg liker?

- Jul 21, 2018-


Først av alt må vi se på størrelsen. Fordi regntrekkene produsert av regntrekk produsenter på markedet ikke er av samme størrelse, anbefales det ikke at forbrukerne direkte kjøper forskjellige merker av regnfrakker fra størrelsen på regnjakkene de har kjøpt før. Det er lett å ha feil. Noen regnjakker i kjøpesentre kan ikke prøves på, så det anbefales at du kjøper en større en vanlig, slik at skjerming blir bedre, selv om du bruker mer klær om vinteren.


Den andre er å se på materialet, materialet i regnjakken er grovt delt inn i tre kategorier:

Laget av polyvinylklorid (PVC) - en gelé gjennomsiktig plast regnfrakk som ofte settes utenfor. Denne regnjakken er billig, men lett å bryte.

Den er laget av nylon og PVC: Den indre overflaten av nylon stoffet er belagt med et lag av PVC vanntett lag. Prisen er moderat og det er ikke lett å bli skadet. Det er det viktigste materialet for regnfrakker.

Vanntett og fuktig klut brukes som materiale: Tekstilens indre overflate er belagt med en vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig maling. Som regntrekkene som vanligvis brukes av politiet og klatrere, kan det oppnå vanntette og pustende effekter. Selvfølgelig er prisen relativt dyr sammenlignet med andre regnfrakker.