Hvordan velge sklisikre sko på kjøkkenet?

- Sep 05, 2018-

Når det gjelder kjøkkenpersonalet, bør situasjonen i bildet ovenfor skje fra tid til annen. Vanligvis kan du glide på bakken, og du vil tro at det ikke er så farlig. Klumpen på rumpen er opp, men det er ikke en trivial sak i kjøkkenet der sikkerhetsrisikoen faller.

I den rapporterte uføreulykken ble om lag en tredjedel av de vanligste ulykkene i restauranter (restauranter) forårsaket av glidning. Forfatteren søkte på nettet, et stort antall kjølende overskrifter reflektert i øyelokkene, "servitøren smutte opp varm olje, sprutte et stort område av brannskader" "servitøren smutte 20 cm stålnål inn i brystet" "kvinnekokeren smeltet til den varme suppen Alvorlig brenner på øvre hofter "" Huizhou en senior kokk kjøkken gled inn i kjøttkvern og mistet fem fingre "...

Kanskje du har prøvd mange triks for å håndtere problemer med kjøkkengloss, de virker ikke. Etter min mening er det veldig enkelt, skoene dine er ikke valgt. La oss ta en titt på "Slip-Retro Problem Behandlingsprogram for Catering Industry" som jeg nylig lanserte. Markedet har mange ekkoer. Mange catering eiere har kontaktet oss for å kjøpe og engros kjøkken glidende sko.

Kjøkken sklisikre sko ser ut som en profesjonell type sko som brukes til kjøkkenkledninger, kjøkkensklisikene er generelt rettet mot å forhindre glatt bakken, profesjonelle kjøkkensklisikser for å gjøre følgende:

Først, den glatte overflaten av den glatte

For det andre er oljeplassen glidende

For å produsere profesjonelle kjøkkensklisikre sko, må vi jobbe på mange måter. Den strukturelle utformingen av den første sålen er en viktig del, og den gode sålstrukturen kan forbedre friksjonen mellom skoene og bakken flere ganger. For det andre har skoenes materiale også en glidende effekt. Den har en god glidende såle og et godt materiale for å oppnå den beste glidende effekten.

Li Deming glidesko deksel spesialiserer seg på å produsere en slags kjøkken sklisikring, et skostrekk med oljesikker, glidbar og vanntett trippelbeskyttelsesfunksjon skreddersydd for kjøkkenpersonalet. Utformingen av den bioniske foten av den bioniske gecko-sålen gir et super sterk grep. Den grunnleggende kraften, det åpne designet er pustende og behagelig, effektivt unngår problemer med å gå til og fra jobb for å bytte sko, effektivt håndtere problem med pust, bakteriell infeksjon, etc., lett å skylle, vaskemaskinen er ikke noe problem . Det er et produkt av fransk forsknings- og utviklingspersonell som har blitt utviklet og gjenopprettet de siste fire årene. Den har fått franske patenter og bestått mange autoritative ferdigheter sertifiseringer. Det har blitt bestemt av EU-kommisjonen å være et must-have anti-skid produkt av høy modell!