Hvordan velge fargen på regnfrakken

- Aug 03, 2018-


I de neste månedene, det var en annen regntiden og det var i stand til å fortsette i lang tid, som brakte oss en masse problemer, så regnfrakken ble en må-ha verktøy for hver enkelt av oss.

Så, når vi velger regnfrakker, i tillegg til å velge en god kvalitet regnfrakk som ikke lekker regn, hva annet vi betaler oppmerksomhet til? Det er sant at i tillegg til disse de vi må ta hensyn til, det er fargen på regnfrakken. Det er regn om sommeren, og himmelen er alltid grå. Det er svært risikabelt å kjøre på veien. Fargen på regnfrakken bør derfor være dominert av farger. Det er lett å tiltrekke andres oppmerksomhet og bedre kan beskytte meg selv.

Valg av regnfrakk er bare rød, fargeendring, dyp rød, rosa, slik som fargen kan være frisk adskilt fra fargeområdet rundt. Samtidig, hvis du ofte kjører om natten, kan du velge en regnfrakk med reflekterende strimler, og du vil gjenopprette natt lys om natten, så du kan gjøre andre se deg. For sikkerhet, ikke glem å ta en sikker hjelm. I regnfulle dager, må du fullt beskytte deg, reise trygg og reise trygt.