Hvordan velge riktig regnfrakk?

- Aug 02, 2018-

Været om vår og sommer kan byttes. Det er en veldig plagsom ting å gå ut i regnet. Selv om du har en paraply, er skoene og buksene dine våte. Noen ganger regner det. Å holde en paraply er som å løfte en sopp på hodet. Fortsetter å bli våt. Faktisk er regnfulle dager å kjøpe regnjakker for å være mer komfortable og intime. Hva er regnfrakk stoffet?

Først av alt, se på kvaliteten på regnjakker. Det grunnleggende prinsippet om regnbeleggs vanntetting er stoff + belegg. Samtidig vil det også gjøre regnjakkene ikke pustende. Derfor må du velge regnfrakker. Stoffer og belegg må gripes med begge hender! Stoff av regnfrakker er vanligvis oxford, polyester, nylon (nylon) og så videre.

Oxford klut er et produkt laget av bomull eller polyester ved spesiell veving. Den har egenskaper ved enkel vasking og hurtig tørking, myk håndfølelse, god fuktighetsabsorpsjon, myk stofffarge, myk klutkropp, god luftgjennomtrengelighet, behagelig slitasje og tofarget effekt. .

Mianlun silke har god glans og effekt, sterk styrke og god slitestyrke, men det er lett å deformere under påvirkning av ekstern kraft, slik at stoffet er utsatt for rynker under slitasjeprosessen.

Den største fordelen med polyester stoff er at den har god rynkefasthet og formfasthet, men den har dårlig fargestoff og dårlig fuktighetsgjennomtrengelighet.

Coatings er vanligvis delt inn i tre typer: den første er PVC (polyvinylklorid), som ofte kalles plast. Det vurderes av enkelte forskningsinstitusjoner å ha innvirkning på helsen. Det kan forårsake mekanisk irritasjon eller middels kontakt ved hudkontakt. Grad av allergisk dermatitt.

Det andre PU-belegg (polyuretan) oppnås ved å omsette en polyol med et diisocyanat eller en polymerisocyanat (for eksempel MDI, TDI) under egnede katalysatorer og additiver.

Den tredje er det vitenskapelige navnet til EVA kalt etylen-vinylacetat-kopolymer. MSDAs klassifisering av farlige stoffer i EVA er merket som "Ingen". Raincoats har lett kontakt med huden. For å unngå irritasjon i huden, anbefaler vi at du bruker EVA-belagte regnfrakker. Fordi EVA er sikrere enn PVC og PU.

Etter ovennevnte introduksjon tror jeg alle har en bedre forståelse av regnjakken. Ved valg av regnfrakker bør det være mer profesjonelt.