Hvordan skille kvaliteten på reflekterende regnfrakker

- Aug 03, 2018-

Først av alt, er det innført reflekterende regnfrakken som en regnfull klær som har en reflekterende advarsel effekt på kvelden. Regnet klærne består av to deler: en reflekterende materiale (reflekterende tape eller gitter belte) og en base stoff. Lyset er opplyst om natten, reflekterende materiale vil gjenspeile noen lys tilbake til varsle personen som reflekterer refleksjon, som ikke vil skinne.


Andre, ifølge nasjonale og industri-modellen, produksjonen av reflekterende antrekk må strengt kontrollere nøkkelpunktene design, materialvalg, sy og etterbehandling med reflekterende regnfrakker, og ikke i noen ganger søm en eller andre. Noen reflekterende strimler er så enkelt som.


Åpne butikk og søk etter reflekterende regnfrakker. Effekten er mer enn hundre sider og mer enn 10.000. Hvordan finner vi høy kvalitet reflekterende regnfrakker fra regnfrakken?


Faktisk, fra de reflekterende elementene av reflekterende beltet, antall vasker, bredden av reflekterende beltet og andre referanse elementer, nasjonal modell har klare regler.


Noen spurte, kan du ha en reflekterende regnfrakk passer modellen? Jeg ser at noen av de ti eller åtte reflekterende regnfrakker som folk har ikke er svært reflekterende? Ja, det er ikke at reflekterende regnfrakker som ikke følger modellen ikke kan brukes. Reflekterende regnfrakker som ikke er utformet og produsert i henhold til modellen er imidlertid mer eller mindre bekreftende problemer og sikkerhet farer.


Du kan bruke regnfrakker med et reflekterende intervall på bare 100m, men det er også mulig, men i tilfelle en kritisk situasjon, din responstid til andre er mye mindre, er du risikoen også lagt mye, når det kommer til liv, ett sekund er også svært viktig!


I tillegg må Xiaobian avklare ett punkt. "Fosfor" på reflekterende beltet er faktisk et verktøy kalt glassperler refleksjon om natten er refleksjon og refleksjon av lys.


I noen reflekterende regnfrakker, reflekterende intervallet som nås er også 330m, men på grunn av ufullstendige behandlingen, glassperler er lett å falle. Dette har ført til noen reflekterende regnfrakker som ikke er reflekterende etter blir vasket ofte.


单词, når vi kjøper reflekterende regnfrakker, må vi spørre klart butikken. Reflekterende regnfrakken har en rekke reflekterende intervaller som støtter flere ganger om å vaske. Selvfølgelig, jo større reflekterende intervallet, bedre støtte for antall vask betydelig.


Doesing kvaliteten på reflekterende regnfrakker, to etterforskning elementene reflekterende intervall og vaske frekvens er nevnt ovenfor. Betyr det at du kan kjøpe høykvalitets reflekterende regnfrakker mot disse to modellene?


Svaret er absolutt nektet. Det er mange andre eksempler for å bedømme reflekterende regnfrakker. Her er en annen liste: bredden på den reflekterende strimler eller gitter stripen.


Se til nasjonal standard, bredden av reflekterende materiale av reflekterende typen er større enn 5 cm. se dette nummeret, tror jeg at mange mennesker finner at det er mange reflekterende regnfrakker rundt dem som ikke passer modellen. Bredde, er det vanskelig eller umulig for reflekterende materiale å nå mer enn 330m kreves av nasjonal standard reflekterende tidsintervallet.


Til slutt Lide Ming reflekterende regnfrakk små tall rekkefølgen: Hvis enheten der har utendørs arbeidskrav, hvis du er føreren av enheten, må du huske å kjøpe en reflekterende regnfrakk som passer modellen; Hvis du er en utendørs operatør, du må huske å ta initiativ til å spørre guiden for en reflekterende regnfrakk som passer modellen;


Dette er ikke bare om svingninger i driften av selskapet, men også om helsen til ansatte!