Hvordan skille kvaliteten på reflekterende regnfrakker

- Aug 03, 2018-Som tittel spurte mange om Xiaoke reflekterende regnfrakk, fem reflekterende regnfrakker og 50 reflekterende regnfrakker. Det ser ut som forskjellen. Hvor er forskjellen? Etter å ha samlet inn materialer og oppsummering, er Xiao Bian her en detaljert introduksjon til publikum. Kvaliteten på den såkalte reflekterende regnjakken er nå på siden.

Først av alt er det innført at reflekterende regnfrakker er populære klær som kan produsere reflekterende advarselsresultater om natten. Klærne består av to deler: reflekterende materiale (reflekterende tape eller gitterbelte) og grunnt stoff. Når det er lys om natten, reflekterer det reflekterende materialet en del av lyset, for å advare folk som ser refleksjonen, det vil ikke gløder.

For det andre, i henhold til nasjonal og industriell modell, må produksjonen av reflekterende klær strengt styre nøkkelpunktene i reflekterende regnfrakk fra planlegging, materialvalg, sying og etterbehandling, i stedet for indirekte å sy i vanlig klær. Noen få reflekterende striper er like enkle som det.

Åpne shoppingområdet og søk etter reflekterende regnfrakker. Resultatet er mer enn hundre sider og mer enn 10.000. Hvordan finner vi reflekterende regnfrakker av høy kvalitet fra havet av klær?

Faktisk, fra det reflekterende belys reflekterende gjenstander, antall vasker, bredden på reflekterende belte og andre referanseposter, har den nasjonale modellen klare regler.

Noen spurte, kan du ikke ha en reflekterende regnfrakk som ikke passer til modellen? Jeg ser at noen av de ti eller åtte reflekterende regnjakker som folk har, ikke er veldig reflekterende? Ja, det er ikke at reflekterende regnfrakker som ikke overholder modellen, kan ikke brukes. De er bare reflekterende regnfrakker som ikke er planlagt og produsert i henhold til modellen. Flere eller færre byer har visse problemer og sikkerhetsrisiko.

For eksempel er det reflekterende intervallet i den nasjonale modellen GB20653-regelen 330m. Hvis du bruker et klær med et reflekterende intervall på 100m, er det sikkert mulig. Men når du møter en kritisk situasjon, er svaret ditt til andre mye mindre. Din risiko har blitt lagt mye, når det kommer til livet, er et sekund også veldig viktig!

I tillegg må Xiaobian klargjøre ett punkt. "Fosforet" på reflekterende belte er faktisk et verktøy som kalles glassperler, og refleksjonen om natten er refleksjon og refleksjon av lyset.

I noen reflekterende regnfrakker, det reflekterende intervallet som kan nås, er også 330m, men på grunn av den ufullstendige behandlingen er glassperlene lett å falle. Dette har ført til noen reflekterende regnfrakker som ikke reflekterer etter å ha blitt vasket ofte.

Derfor, når vi kjøper reflekterende regnfrakker, må vi spørre klare butikken. Den reflekterende regnjakken har en rekke reflekterende intervaller som støtter flere ganger med vask. Selvfølgelig, jo større reflekterende intervall, desto bedre blir antallet vasker støttet.

Når det gjelder kvaliteten på reflekterende regnfrakker, er de to undersøkelseselementene av reflekterende intervall og vaskefrekvens nevnt ovenfor. Betyr det at du kan kjøpe reflekterende regnfrakker av høy kvalitet når du kommer til disse to modellene?

Svaret er absolutt nektet. Det er mange andre eksempler på å dømme reflekterende regnfrakker. Her er en annen liste: bredden på reflekterende stripe eller gitterstrimmelen.

I henhold til nasjonal standard er bredden av reflekterende materiale av reflekterende type større enn 5 cm. Å se dette nummeret tror jeg at mange mennesker i byen har mange reflekterende regnfrakker som ikke passer til modellen. Under denne bredden er det vanskelig eller umulig for det reflekterende materialet å nå det reflekterende intervallet på mer enn 330m som kreves av den nasjonale standarden.

Endelig, Zhongke Reflective Raincoat Small Order: Hvis plasseringen av stedet din har utendørs arbeidskrav, må du være sikker på å kjøpe en reflekterende regnfrakk som passer til modellen, hvis du er veileder for enheten. hvis du er en utendørs operatør, vær så snill å ta initiativ til å spørre veilederen for en reflekterende regnfrakk som passer til modellen;

Dette handler ikke bare om svingninger i driften av selskapet, men også om helsen til ansatte!