Hvordan får du dette 100% avkastningsraten netto rød regnfrakk?

- Nov 02, 2018-


Regner det hver gang jeg ser vinduet, kan jeg ikke unngå å tro at "Xiao Jingteng kommer igjen"?

Men uansett hvordan været er en demon, som hipster, er det også en liten motvilje.


Det vil si, selv om regnstorm gjør byen omvendt, kan den ikke stoppe oss fra konkav form!


Det kan sies at en kul regnfrakk er veldig nødvendig!


Før ankomsten av King Wu Yifan, med en arbeidsforsikring regnfrakk på mindre enn 100 stykker ut av T satt høyt temperament, men også trakk salg av en skatt.


Det er en safflower PG ONE og Xiaobai på grunn av at "Kina har en hip hop" brann. Ren svart VETEMENTS lang regnfrakke med svart baseball hette + En Bing med samme solbriller, dette temperamentet er ikke vanlig ved første øyekast.


Hvis du føler at disse regnjakkene er kule, men fargedesignet er litt monotont? Da må vi lansere dagens høydepunkter - den nye "nettrøde regnfrakken" av brannverket, totalt 4 modeller, kopien av teksten bak hvert avsnitt inneholder en dyp entusiasme for regnet. Men den sanne hensikten med YOHO! design og tilpassede regnfrakker er faktisk bekymringen for sikkerheten til alle på en regnfull dag!


Oversize versjon, 2017 populær farge fluorescerende oransje med svart og hvit klassisk fargevalg og slagord, hvordan føler du deg? Det er ikke bare utseendet, men den matchende regnjakken er også en allsidig konge. For eksempel, når det brukes et stort område med fluorescerende oransje, er det best å bruke hvite eller svarte delvis, høyprofilerte og smakfulle, og trenden stiger!