Hvordan identifisere EVA-såler, gummisålsåle

- Sep 05, 2018-


1.MD: Det generelle navnet på MODEL eller PHYLON. PHYLON: (kjent som Feilong) er en slags sål til skoene som er laget av engang. Det er et forvirrende stoff laget av varmekrympende EVA-skum. (EVA sekundært høytrykkstøpt produkt) Fungerer lettvekt, elastisitet og støtmotstand God funksjon, hardhet styres av skumstemperatur.

2. EVA: Etylenvinylacetat - vinylacetatfibre. Lett og elastisk kjemisk kombinasjon.

Derfor: MD-såler må inneholde EVA inni, MD-bunnen heter også PHYLON-bunnen.

For eksempel, MD = EVA + RB eller EVA + RB + TPR, noen sko er RB + PU, etc.

RB, PU, PVC, TPU, TPR (TPE), TR

1. RB: RB er en forkortelse for engelsk gummi (gummi); gummi inneholder naturgummi, kunstig kombinert lim (se vedlegg I for detaljer). Gummi: brukes til alle slags aktive skosål.

2.PU: Polyuretanpolyuretan kombinert materiale, som ofte brukes i ryggen midsole sandwich skumgummi-basert holdbart materiale med stor tetthet.

3. PVC: Polyvinylklorid Polyvinylklorid, den opprinnelige fargen er mikro * 1 * halvlys, med lys. Det vil være en albino scene ved bøyningspunktet.

4. TPU: Det fulle navnet på termoplastisk polyuretanelastomer (termoplastisk polyuretan), som er et lineært polymermateriale dannet ved omsetning av diisocyanat og makromolekylær polyol og kjedeforlenger.

5.TPR (TPE): Termoplastisk Gummi / Termoplastisk Elastomer er et materiale som kombinerer egenskapene til gummi og termoplast. Det har funksjon av gummi og kan behandles og aksepteres i henhold til termoplast. Den kan brukes i vanlige plast støping maskiner. 2. Det ferdige gummiproduktet dannes ved sprøytestøping, ekstrudering og blåsestøping.

6.TR: Kombinasjonen av TPE og gummi har egenskapene til mer overflate, god håndfølelse, lys farge, høy lysstyrke og høyt ferdighetsinnhold, og kan bli 100% akseptert. Det er et miljøvennlig eneste materiale.