Slik identifiserer du materialet på plastskodekselet

- Sep 03, 2018-

Mange mennesker liker i dag å ha plastskodeksler fordi det ikke bare er støvtett, men også vanntett. Faktisk er plastskodeksler også delt inn i flere materialer, i dag vil Xiaobian lære deg å skille mellom skodeksler PE plast og PVC plastmaterialer:

Kombinasjonen av gjennomsiktig PE plast og PVC plast må sorteres. Det er nødvendig å forstå støping av PE plast. Støping av PE-plast utføres i to trinn. Først sprøytestøping og deretter blåsestøping, så det er en nedre ende av hver PE-plast. Innsprøytningsporten igjen fra sprøytestøpet kan lett sees for å se hvilken PE-plast som brukes. PVC-plasten er blåsestøpt og trenger ikke sprøytestøpt. Derfor er det ingen injeksjonsport på bunnen av plasten. En plast, ta den opp for å se at det er PE-plast i injeksjonsporten og PVC-plast når det ikke er noen injeksjonsport.

Hvis en stor mengde PE plast og PVC-plast blandes sammen, er arbeidseffektiviteten ikke høy ved å bruke oppsamlingsmetoden. På denne tiden må all plast dampes, og etter høy temperatur damping, vil PVC-plasten bli ugjennomsiktig. PE plast er fortsatt gjennomsiktig, så det er enkelt å identifisere og lagre ting. Etter at vannet er varmt, blir etiketten limet på plasten automatisk degummet og forsiktig avskallet for hånd.

Har du lært nå?