Hvordan opprettholde ponchoen

- Jul 09, 2018-

Hvordan opprettholde ponchoen

 

  I våre liv ser vi en rekke regnfrakker, inkludert voksne regnjakker og barnas regnfrakker. Disse regnjakkene har forskjellige farger og noen ganger forskjellige funksjoner. Vi har også forskjellige regnfrakker når du velger regnfrakker. Produksjonen blir stadig mer fin, noe som vil påvirke bruken vår, men regnjakken vil bli skadet etter lang brukstid. Deretter vil vi introdusere vedlikeholdsmetoden til regnjakken.

double cycling bike.jpg

Vanligvis vil vi ha mye vann etter bruk av regnfrakk. Noen setter el-ponchoen på balkongen utenfor for å tørke, men glemmer ofte å ta den tilbake, fordi regnjakken er laget av tape, så det tar lang tid å tørke. Etter det vil det bli et fenomen med lufttørking, noe som vil føre til at ponchoen knekker, slik at regncoatets levetid vil være kort. Hvis det er noe skittent på regnjakken din, kan du sette regnjakken på et flatt bord, skrubbe forsiktig med en myk børste og litt vann for å vaske av de skitne tingene, husk regnbuen på båndet. Jeg kan ikke bruke hendene mine til å gni den, jeg kan ikke sette den under solen, jeg kan ikke sette den på brannen for å brenne den, jeg kan ikke bruke alkalisk såpe for å rense den. Hensikten med dette er å unngå regnfrakkets aldring. Eller bli sprø. Tape regnjakker kan ikke settes sammen med olje. De skal stables når de lagres. Du kan ikke sette tunge ting på regnjakken. Du kan ikke sette den sammen med noe varmt, slik at regnjakken ikke blir presset ut. Putt eller sprekker.

Ovennevnte er vedlikeholdsmetoden til rideponchoen introdusert av Xiaobian. Vi må sikre riktig bruk av poncho og lagring etter bruk.