Hvordan lage et par gode regntett skoen dekker

- Sep 03, 2018-Det er litt vanskelig for borgere å reise i regnvær. De er redde at deres sko vil bli våt av regn og selv bobler blir brutt. Så prøver alle å beskytte sine skoovertrekk. Her er forfatterens enkel vanntett sko dekke:


Først er utarbeidelse av materialer første skritt. Utarbeidelse av materialer inkluderer: enkel bæreposer, plastfolie, håndarbeid, skoen prøver, dette er materialet som må forberedes for produksjon av vanntett skoovertrekk. Utarbeidelse av materialer kan hjelpe deg å gå videre til neste trinn.


Andre sette størrelsen på sko på shopping bag, installere et par sko å kutte shopping bag og skjær handlepose i form av sko. Hvis du vil gjøre skoovertrekk i ulike størrelser, må kutte dem ifølge sko av forskjellige størrelser. Når beskjæring prosessen er fullført, kan du fortsette til neste trinn.


Tredje er mold sydd avhengig av skoen. Sømmene hovedsakelig innebærer sy øvre med gjenstående klut avhengig av skoen, og deretter søm filmen, slik at vanntett sko dekke vesentlig kan fullføres.


Endelig skal en strikk sys oppe å gjøre det enklere å bruke.


Noen mennesker kan si at denne skoen er enklere å gjøre, men det kan bare brukes én gang. Det er umulig å gjøre det hver gang! Det er ingen "en størrelse passer alle" tilnærming, å gjøre et godt par regn-bevis skoovertrekk, kan brukes i lang tid.


Nylig et innlegg på Internett "Hvordan å gjøre et par vanntett sko på høye" ble oppvarmet, sier at et par vanntett sko kan gjøres enkelt med stearinlys og hårføner:


1. online er veldig enkelt, gjør deg klar for en tente stearinlys og bomull swab og et par skinnsko:


2. Påfør stearinlys olje jevnt øverst med en bomullspinne;


3. Når programmet er fullført, skrape av overflødig voks olje;


Etter behandlingen er ren, er voks oljen blåst med hårtørker, slik at hele prosessen er fullført. Vaske øvre med vann vil ikke dryppe, så "Mor har ikke lenger å bekymre deg om mine sko å bli våt!"


Dessuten, det er en versjon på Internett, kjøpe litt bivoks på en nærliggende jernvarehandel, så forberede et par lerret sko, gjelder bivoks jevnt øverst, deretter smelte bivoks med hårtørker og test vanntett effekten etter 5 minutter. Hvis effekten ikke er dårlig, kan du gå ut og gå gale!


Profesjonelle: Det er en viss vanntett effekt på kort sikt.


Metoden introdusert på Weibo, Mr. Lin, eieren av en sko verksted nær Dongjiekou i Fuzhou, sa at om det er bivoks eller voks olje, det er en viss vanntett effekt på kort sikt, men det også står overfor problemet med gass permeabilitet. Det anbefales å prøve med canvas sko. Hvis du ikke bruker den i vannet, kan du fjerne mer enn halvparten av voks olje.


Lin sjefen antydet at gjør et par vanntett sko er så plagsom, er det bedre for å kjøpe en vanntett sko dekke, et par bare et dusin yuan, billig og praktisk, mange kjøpesentre har å selge. Når du går ut på en regnværsdag, sett på en vanntett sko cover, kan du ta den av innendørs. Hvis noen har hyppige utendørsaktiviteter som sparker når regnet stopper, kan du vurdere å bruke voks olje for å gjøre slikt par enkel canvas vanntett sko.