Hvordan lage regne sko dekselet vare lenger

- Sep 03, 2018-

Den regnsikre skodekselet er gradvis kjent for forbrukerne på grunn av den praktiske bruken og den åpenbare regnsikre effekten. Alle vet at den tradisjonelle regnsikre metoden er å bære regnstøvler. Hvis føttene er fylt i regn støvler lenge om sommeren, vil det på alvor påvirke helsen. Regnestøvler er generelt besværlige og har dårlig estetikk, så de har gradvis blitt eliminert. Nå er det et regnbeskyttet skodeksel. Det er ikke bare enkelt å bruke, men har også en god regntett effekt, noe som gir oss stor bekvemmelighet. Siden det er bra, vil alle bruke det i lengre tid. Hvordan kan vi bruke regnskodekket i lengre tid?

Her minner Li Deming som produsent av regnsko dekker alle at det er nødvendig å mestre riktig bruksmetode.

Først og fremst samsvarer ulike typer regnbeskyttede skodeksler med forskjellige måter å ha på seg. Forbrukerne bør tydelig skille seg når de kjøper, og velg hvordan de foretrekker det.

For det andre, produsenten av regnsikre sko dekker deg om at det er to vanlige typer produkter, for eksempel elastisk type og glidelås type. Uansett hvilken type som er valgt, bør den være forseglet når den bæres. Hvis det er en glidelås, bør glidelåsen bli trukket, ellers vil den bli forhindret. Regnseffekten oppnås ikke.

Til slutt, ikke velg skarpe gjenstander. Når du bruker regn støvlene, kan du bruke den for å forhindre regn. Det er ikke et sett med pedaler som kan tråkkes på uten skrubbe. For skarpe gjenstander garanterer det ikke føttens sikkerhet, så forbrukerne må skille seg fra bruken og ta den riktige tilnærmingen.

Bare ved å gjøre det kan vi bruke våre regnskodeksler over lengre tid.