Hvordan beskytte våre sko på regnværsdager

- Sep 03, 2018-

Hver gang jeg møter et regn, bli nylig kjøpt skoene største "oppofrende", forårsaker våre sko å bli gjennomvåt og selv skadet! På regnfull gatene blir noen ganger jenter redd for at nylig kjøpt skoene vil bli dynket i regnet, foretrakk å gå barbeint med sko. "Skinnsko jeg kjøpte koster mer enn tre hundre dollar. Når jeg suge i vannet, vil Lær bli verre. Regnet er veldig skitten. Den hvite huden er lett å være svertet med vann.» Zhu går hjem med sko sa damen.


Så hvordan skal vi beskytte våre sko i denne situasjonen?


Mottiltak 1: først absorberer vann og tørk


På dette problemet konsultert reporteren salg telleren av kjøpesenteret Rainbow. Selgeren Miss Yuan sa reporteren at mange av sko i counter bruke okseskinn, saueskinn og andre materialer. Slike sko bør prøve å unngå langsiktige nedsenking av vann. Hvis skoene er vevet fra gress, må du aldri ta vannet. Hvis du tilfeldigvis touch vannet, umiddelbart bruke et tørt håndkle til å forsiktig absorberer vann og tørk den i et godt ventilert sted.


Ikke tørk for hardt, så skitten tilknyttet vil ripe huden av skoen. Så putte en avis eller toalettpapir i sko å absorbere vann og alltid erstatte det før det er fullstendig absorbert. Når skoene er tørre til en viss grad, sette dem inn i skoen sist å forhindre deformasjoner og deretter sette dem i en ventilerte tørke. Skinnsko, etter regn, lar ofte åpenbare våt merker, kan du slippe voks i skokrem, og deretter børste sko. Dette vil ikke bare gjøre sko glatt, men også hindre at skoene sprengning. «Miss Yuan sa, "farget hvitt skinnsko kan lett børstet med hvit tannkrem og vil slå hvit umiddelbart.»


Mottiltak 2: Kjøpe dobbel regn støvler


"Hvis det er virkelig redd at skoene er gjennomvåt av regnet, er den enkleste måten å pakke en plastpose på skoene." En annen selger sa med en latter.


Reporteren funnet på Internett at regn-bevis skoovertrekk er forskjellige, mest høy-elastisk PVC regn-bevis materialer og sklisikre såler, forskjellige størrelser og farger. Denne regn sko dekke er lett å bære og enkel å rengjøre. Skyll med vann. En nettbutikk avdeling fortalte journalister: "bruk av regn-bevis skoovertrekk, avhenger av antall ganger brukt og avstanden reist. Ifølge frekvensen av regn i Shenzhen, kan et par skoovertrekk gjenbrukes for et halvt år."