Hvordan sette prisen på Liaoning Tieling engangs skostrekk produksjon fabrikk?

- Sep 04, 2018-

Vår fabrikk ligger i Tieling, Liaoning-provinsen. Det produserer hovedsakelig engangsskodeksler. Hvordan er prisen fast? Det er redd at konkurransen vil være høyere enn andre, og fabrikken vil ikke ha noen fortjeneste.


De vanlige skostrekkene er for det meste en gangs bruk, i tillegg til glidelåser, anti-statiske, vanntette, beskyttende sko, etc., ulike typer funksjonelle skodeksler utviklet for forskjellige arbeidsmiljøer, støvfrie verksteder må byttes ut med elektrostatisk sko dekker hovedsakelig for å opprettholde jordens hygiene på et fast sted.


Tieling City, Liaoning-provinsen er en av de 14 prefekturenivåbyene i Liaoning-provinsen. I 2012 nådde totalproduksjonsverdien til Tieling City nesten 100 milliarder yuan. Ifølge sammenlignbare priser økte den med om lag 9% i forhold til året før. Det ligger ved siden av Fushun City, som grenser til Siping East of Jilin-provinsen og Liaoyuan City of Fushun City i nord, og nærliggende Shenyang City og Indre Mongolia i vest. Det er Kinas viktigste kornproduksjonsområde, høykvalitets landbruksproduksjon og prosessbase og den fremvoksende byen kull og elektrisitet. Det er Liaowang Yelu Liu Ge, Ming Li Li Liangliang Li Rusong og hans sønn, Qing-dynastiet poeten Nalan Xingde og Gao Song, Martyrs Shi Yan, Zhao Houda, "Xiao Pin Wang" Zhao Benshan, olympisk mester Sun Fuming, Chen Yueling og andre er alle Tieling folk. Tieling er hovedsakelig en kulturindustri, så det kan ikke være noen fordel i prisen på engangsskodeksler. Det er best å gå til markedet for å gjøre forskning.