Hvordan å fortelle kvaliteten på regnjakker

- Jul 14, 2018-

Når man kjøper regnfrakker, velger mange mennesker av høy kvalitet regnfrakker, god kvalitet på regnfrakker: stoffidentifikasjon, håndverk, planleggingstilstand, pusteevne. Først, stoffidentifikasjonen: Hvis det resirkulerte materialet, det er lukt, har lim og klut dårlig sammensatt kraft, gummiet er hvitt, og det vil rynke og falle av når det brukes. 2. Arbeid: Hvis utstyret er bakover, er stinglengden på plagget for stor, og stinghøyden er inkonsekvent. Tetningen er ukvalifisert og det er lett å sive. For det tredje, planleggingsstil: den første vurderingen av den faktiske effekten av regn og slitekomfort, etterfulgt av elegant og sjenerøs. 4. Åndbarhet: Hvis det er regnfast, vil dekselet dekke kroppen, kroppsvarmen vil ikke slippes ut, og utsiden blir varm inne, danner vann og forer klærne på innsiden av regnjakken.

Sammensetning av materiale Pvc Outdoor children's raincoat.jpg

Linoleum regncoat: Syet med presenning (belegg av tung olje eller eukalyptusolje på utsiden av stoffet). Kinas østlige Han-dynasti oppfant presenning, og dynastiet har brukt presennings regnjakker, som alltid har fulgt 1950-tallet. Presenningens regnfrakke ble gradvis screenet for mangler som grovhet, hardhet og motstand mot folding. Tape raincoat: Syt eller limt med tape (gummibelagt med gummi). Tape regnjakke har god elastisitet, isolasjon og brettmotstand, og brukes mye som et arbeidsprodukt for vindtett og regnfast.

Plastfilm regncoat: limt med en plastfilm (polyvinylklorid eller polyetylen). Disse regnjakkene har fordelene ved å være enkle, enkle og myke, med et bredt utvalg av farger og lave priser, så de har blitt brukt siden 1960-tallet. I mellomtiden er en poncho regnfrakk (kalt poncho) designet for syklister mye brukt på grunn av sin rimelige planlegging og brukervennlighet.

Regntett regnfrakk: Syet med presenning som behandles med vann eller olje. Den oljeavvisende kluten er vannavstøtende og har god pustevennlighet, noe som gjør den egnet for avanserte regnfrakker. Det finnes mange typer regntette kluter, for eksempel regntett bomull khaki, regntett polyester bomull poplin, regntett polyester silke og så videre. Regntette regnfrakker blir ofte gjort til rådende yttertøystil. De er egnet for bruk i ett lag og er egnet for solrike og regnfulle dager.