Slik vever ullskodeksler

- Sep 04, 2018-

Med forbedring av levestandarden blir folks krav til hjemmemiljøet høyere og høyere. For å holde huset rent, er mange mennesker utstyrt med skodeksler hjemme. I dag lærer Xiaobian deg hvordan du bruker en ull til å veve et par sko.


Først av alt, er den ensomme vevde enkle ribben (av størrelsen avhengig av størrelsen, jeg er 35 meter av foten, 19 masker, ullen er ikke tykk, nålen ikke tykk,) lange vevde lange punkter når vi vever. Kortvevede korte punkter. Se på deg selv

Plukk opp skorpioner på begge sider og plukk opp nålene når du plukker dem. Det er også en vevribbe.

Veving til en viss lengde, enn foten.

De to sidene begynner å motta nålen ved den første nålen på høyre nål uten veving, og de to siste nåler og en nål. (Sidene må danne en terning)

Fjern alle nåler plukket opp på begge sider og begynner å gå tilbake til vevingen. Legg den siste sømmen i hver linje og den neste (et par pinsetter) med to nåler og en søm.

Den har blitt vevd til stedet der nålen er samlet, er fullført. Hvis du føler at sokkene er korte, kan du hekte en blonder.
Merk: Legge til nålemetoden er avhengig av tykkelsen på ullen. Jeg pleide å legge til bare 2,3 nåler til den tykkere linjen. Linjen som brukes denne gangen er 9 nåler. (Jeg tok 19 masker og lagde 9 masker. Bare for meg å ha på meg, er føttene mine ikke lange, vanligvis 35 meter. Dette skyldes at den tykke linjen er lettere å starte, og nålens lengde er nesten den samme. tynn linje legges mindre, lengden er kanskje ikke nok, du sa Er dette sannheten? Så jeg sa at jeg må legge til en nål riktig. (Hvis du ikke legger til en nål, er lengden på hælen også vevd .) Jeg har vevd den på flere måter. Hvis du ikke legger til en nål, kan du også tenke på det.

Først veving fra hælen, så såler og sider, deretter tær, begynner.