Jeg trenger en regnfrakk av min egen å motstå angrep som du rushed siste.

- Nov 02, 2018-


Nylig var det en svært varm stykke på vibrato: på en regnværsdag, jeg gikk på veien, et stort rush fløy foran meg, plasket meg med vann, og så på den store løp bort, mitt hjerte hemmelighet sverger, når jeg har penger , Jeg vil kjøpe en regnfrakk av mine egne. På grunn av empati, så mange roser, har mange mennesker kommentert og delte. Selv om dette er bare en interessant artikkel, er det verdt våre tanker!

På regnfulle dager, vil det være mye vann på veien. Når noen drivere støter fotgjengere på veien, ikke de avta og hilse fotgjengere bevissthet. I stedet flyr de som vanlig, forårsaker en stor mengde vann å plaske på fortauet. Fotgjengere kan bare hjelpeløst se de passerende bilene. Jeg klarte å unnslippe herjinger av stormen, men jeg kunne ikke motstå angrep som du fløy.

Kan rytterne tenke hvordan fotgjengere er sølt inn i et skittent vann? Hvis fotgjenger på veien selv, hva vil humøret bli? Selv om det ikke true sikkerheten til fotgjengere, påvirker det alvorlig reise av fotgjengere. Hvis enhver sjåfør kan langsommere, høflig fotgjengere, har temperatur og kvalitet, vår transport blir mer siviliserte og tryggere.

Og hvordan skal offeret håndtere en slik situasjon? Er det standard å plante, eller velge å ta initiativ til å forsvare rettigheter og forsvare sine rettigheter. Det er ofte fordi våre utholdenhet og toleranse vil nærer disse dårlig oppførsel og gjøre disse gjerningsmennene mer arrogant og uhøflig.

Det er rapportert at i Zhejiang, en kvinne var dessverre på veien, og hun ble sprutet med skittent vann av kjøretøyer som hadde fløyet i fortiden. Hun likte ikke fleste mennesker, hun mente at hun var uheldig, men skrev ned Bilnummeret av "hvete", og deretter direkte ring 110 for sikkerhet. Situasjonen ble bekreftet politiet verifisert, og eieren ble beordret til å be om unnskyldning til offeret og betale 100 yuan for Klesvask.

På en regnværsdag, jeg trenger en regnfrakk av mine egne, og jeg trenger å plukke opp min mobiltelefon å forsvare mine rettigheter og verdighet.