Jeg ønsker en sklisikre sko dekke for pekannøtter, duftende og kastanje.

- Sep 05, 2018-

Sist fredag, rapporterte denne avisen at Zhou Jinmin, en Linan bonde, hadde ansporet en patentert anti-skli sko dekke og angitt avisen hotline 96068, ivrig etter å koble Zhou Jimin lesere. Og Zhou Jimin har ikke hatt tid til å gå ned i disse to dagene. Telefon og faste er konstant ringing og konsultasjon og bestilling er svært opptatt. "Nå folk som ønsker å spille pekannøtter vil, skaperne av kastanjer og kastanjer også si."


Fangs lærer i Weiping Township har ca 10 mu pecan trær. Når han plukker det hvert år, hører han byen som falt fra treet på grunn av plukking av pekannøtter. Etter å se rapporten på sklisikre skoen forsiden, han umiddelbart kom i kontakt med Zhou Jimin og reiste til Linan neste dag.


"Etter å ha denne typen sklisikre sko dekke, den ikke skli på regnfull fjellveien. Treet er også svært stabil." Etter feltet eksperimentet har han en ny idé. Denne typen sko er enkel å bruke, med unntak av familien. Det kan være andre behov øvrige pecan. Derfor han umiddelbart reservert 500 par og ønsket å smake på vannet. Hvis du selger godt, må du bestille igjen.


Mr. Luo familie i Zhuji har plantet mange camphor trær. Han sa at utilsiktet stammen er svært glatt og det er svært usikker å klatre treet. Etter å se rapporten på sklisikre skoen forsiden, løp han for å kontakte Zhou Jimin gjennom denne avisen. "Mitt kall på 31 August, jeg mottok sko 1 September." Lærer Luo sa at etter to dager med plukke citron, prøve den. Hvis det er enkelt å bruke, vil det bli introdusert til naboer.


Det er mange andre kall til Zhou Jimin på telefonen i denne avis. Det er mange lokaliteter i Zhangzhou, Tonglu, Lin'an og andre provinser som Anhui. "Etter fire eller femti samtaler om dagen, det er flere elektriske styrer." Zhou Jimin sa lykkelig at i tillegg til pecans, folk som pleide å spise citron og kastanje også bestilt.


Zhou Jimin sa at han håper at publikum kan svare til ham i sanntid, slik at han kan fortsette å forbedre funksjonen av sko dekke, og gir publikum en tryggere og sikrere, mer komfortabel og komfortable sko dekke.