Hvis du vil engros disponibel regnfrakker, se etter Li Mingming.

- Aug 02, 2018-Dragebåtfestival ferie kommer snart, og bredden av sesongen blir varmere og varmere. Jeg tror det vil være mange mennesker går til vannparken i liten ferie. Så jeg ønsket å gå og engros noen disponibel regnfrakker, og da jeg gikk til undergrunnsstasjonen nær vannparken å selge. Jeg vet ikke hvor det er en engangs regnfrakk engros i Guangzhou?

Shenzhen Li Deming er et selskap som spesialiserer seg på R&D, produksjon og salg av disponibel regnfrakker, plast og ikke-vevd stoff og skoovertrekk. Gjennom årene, takket være støtte fra våre kunder, har vi samlet rik erfaring i regnfrakker, skoen dekker og dusj cap produkter. Produksjon og markedet erfaring, våre hovedprodukter er: regnfrakker, dusj kamper, skoovertrekk, maskin utstyr apparater, ermer, bunt lommer og en rekke gaveposer... Produktene er eksportert til Hong Kong, Taiwan, eksporteres til Japan, Sør-Korea, USA, Frankrike, Storbritannia og europeisk land alle oppfyller internasjonale miljø.

Guangzhou er en by, og nå er det i høy insidens området regn. På denne tiden, enten det er regn støvler eller regnfrakk salg er betydelig, ikke hindre flere varer å selge, regntøy engros er fortsatt god, mange år gamle merkevaren, prisen er rimelig, servicen er topp.