I de provinsielle hovedstaden Changsha har en butikk som selger skoovertrekk engros et godt råd.

- Sep 04, 2018-

Jeg pleide å jobbe i en sko dekke fabrikk i Foshan. Jeg nylig gikk. Så gikk jeg tilbake til staten av arbeidsledighet. Tenkte jeg går til min hjemby. Jeg vil gå tilbake til Changsha, Hunan, for å åpne en butikk selger skoen dekker. Jeg vet ikke om jeg har et godt råd.


Provinshovedstaden i Hunan, alias "Star City", er en viktig sentral by i midtre del av Yangtze-elven. Det totale området av byen er mer enn 10 000 kvadratkilometer. Etter tre tusen år med stedsnavnet og byen uendret, er det 57 høyskoler og universiteter i Changsha, som åpnet Kinas første lav hastighet Maglev. linje. Changsha har jurisdiksjon over Furong distriktet, Tianxin District, Yuelu-distriktet, Kaifu, Yuhua District, Wangcheng District, Changsha County, Ningxiang byen og Liuyang.


Ifølge situasjonen i Changsha, hvis du går tilbake til Changsha å åpne en butikk, og du kan tjene penger, er nøkkelen hvor stor markedet for skoovertrekk er. Siden du har gjort det i dekselet skofabrikk, kan du gå til noen engros markeder i Changsha forstå markedet under etterforskning og deretter gjøre det. Bestemme!