I skoen dekselet, steg på gulvfliser, fortsatt finne ut

- Sep 03, 2018-"Selv om kriminelle steg på flisen gulvet med en sko dekke, kan vi bruke profesjonell optisk tenkelig utstyr raskt samle sine fotavtrykk for tilfellet analyse." Et medlem av Department of militære Security ved Xi'an politiske Institute sa. De siste årene, har høgskolen oppnådd suksess i militær trening, avanserte teknologiforskning og utvikling.


Under dim gatebelysningen natten suste lastebil forbi, rulle opp støv og flere barn som kom hjem fra skolen var fanget under hjulet. I video-overvåking er denne bilen bare en vag skygge. Politiet spurte Xi'an politiske Institutt for hjelp hvis de ikke kunne raskt finne ledetråder. Xi'an skolen av politikken bruker avansert teknologi til raskt for å vise omrisset av bilen i svakt lys. Kjøretøy modellen bestemmes raskt basert på lengde, bredde og høyde av kjøretøyet. I stedet overvåking, nummerskiltet av kjøretøyet var tvetydige, og de brukes avansert teknologi til å endelig presentere nummerskiltet. Ifølge politiet, vil politiet flykte til ulykken bilen av utenlandske fylket og finne escape driveren. Det er rapportert at Xi'an politiske College brukes avansert teknologi for å hjelpe lokale offentlige sikkerhet sprakk mange tilfeller.


De siste årene, har lærere og elever den avdelingen av militære forsvar arbeid av høgskolen gradvis etablert "Kriminell vitenskap eksperiment Center", "Klassisk forbrytelse Scene Investigation Professional klasserom", "Juridiske Taksering Center", etc., og deres utstyr og teknologi er ledende i Kina. "Selv om det er bare kontakten mellom klær, kan vi finne bevis for kontakt fra fiber; en knust glass kan bedømmes ved å trykke eller peke Selv om noen bærer en sko dekke, iført hansker analysere hans personlige egenskaper; løgndetektor kan vurdere om du er sant eller ikke gjennom din subtile fysiologiske reaksjon,"sier avdeling instruktøren.