Er det en mening å ha en splitt regnjakke og en splitt regnjakke?

- Aug 03, 2018-

Om morgenen den 22. mai Chang'an Street traf trafikkpolitiet på en ny fluorescerende splitt type regnfrakk. Det er underforstått at det kommunale sikkerhetsbureauet nylig distribuerte en ny type splitt-type regnfrakk for byens trafikkpolis. De nye politiuniformene som er installert av departementet for offentlig sikkerhet, er fluorescerende gule med høyintensitetsreflekterende striper, og stoffet er regnfast og pustende. Trafikkpolisen bærer nye stilarter av regnjakker på vakt, styrer trafikken, vil bli mer iøynefallende, sikrere og håndtere mangel på lysstyrke på de gamle regnfrakkens reflekterende striper, ikke nok oppmerksomhet.

Så, hva slags splitt-type regnfrakke sier vi ofte, er det et konsept med en splitt-type regnfrakk?

Konceptuelt, splittede regnfrakker og splittede regnfrakker er faktisk et konsept. Denne typen regnfrakk refererer til toppen av en regnfrakke og buksene er igjen. Når du bruker den, er det som vanlige klær. Klærne har også tilbehør som glidelåser, snaps, lommer og andre vanlige klær. Tilsvarende er det dekk-type poncho som brukes i vanlige motorsykler og elektriske regnjakker.

Fordelene med splittede regnfrakker

I forhold til den vanlige ponchoen er den splittede regnjakken mer fleksibel etter at den er satt på, og komfort og sikkerhet er bedre. For eksempel, etter å ha på seg en tradisjonell poncho, er visningen på venstre og høyre side ofte lett blokkert, mens den delte regnbukken ikke eksisterer.

I tillegg, i rideprosessen vil poncho uunngåelig bli blåst opp av vinden, regnet blir ikke sagt, og det andre kan blokkere ansiktet, noe som vil føre til trafikkproblemer. I tillegg er det, med tanke på komfort, ofte et lag av polyester-vevet stoff i regntrekk av split-type, kanskje mesh-stoff, for å unngå direkte kontakt med huden med det vanntette belegget, og vanlige ponchos er ikke vanlige.