Er det fint å ri en regnfrakke eller regnfrakk?

- Aug 02, 2018-

Den vanlige transportmiddel er sykkelen. På grunn av det relativt store regnet i nær fremtid er det for usikkert å ri en paraply mens du er på vei til og fra jobb. Så jeg tenkte på å starte en regnfrakke, men noen kolleger sa at regnjakken ikke er bra og ubeleilig. Sykling, ponchos blir bedre, lett å ha på og lett å ri på; Noen kolleger sier at regnjakker er gode, hver har et ordtak, jeg er litt inntrappet, er det bra?

Enkelt sagt er ponchoen også en regnfrakk. Ponchoen er bare en slags regnfrakk, men stilen er annerledes. Ponchoen er vanligvis brukt til sykling, som elektrisk poncho, sykkel poncho, motorsykkel poncho, i henhold til stilen kan også deles inn i åpen type. Ponchoen, den sleevede ponchoen etc., den generelle produksjonsmetoden til ponchoen er relativt enkel, så kostnaden er relativt lav, men de som brukes er ganske omfattende, og de nåværende poncho-stilene er også forskjellige, men de er i utgangspunktet regnfaste på hodet. Beskyttelsen, regnjakken med doble hatter, regnjakken med hjelmstil etc., så blir ponchoen bedre og bedre. Men ponchos er vanligvis bare over kalven, så beina blir våt når du kjører.

Det finnes mange stilarter av regnfrakker, for eksempel regntøy, regnfrakker, jakke regnfrakker, regnfrakker osv. Blant dem er regnjakkene av regnjakkene lett å våte når regnet er stort. Regnjakkene består av bukser og topper. I tillegg er dens regnmotstand det beste, men det er ikke praktisk å ha på seg.