Er en så god sko på slutten eller ikke?

- Sep 03, 2018-"Åh, du trenger ikke skodeksel, det er din egen familie." Selv om beboerne sa at de ikke hadde noe imot, insisterte samfunnsarbeiderne i utviklingssonen på å sette på skodekslene når de kom inn i huset.


"Noen mennesker bryr seg ikke, noen kan bryr seg." Jeg har jobbet i samfunnet i mindre enn to måneder. Da jeg registrerte meg hjemme, hadde jeg opplevd to dager med "kult og varmt". Derfor vil "forening av skostrekkene ikke føre til problemer for beboerne, og forståelse av behovene er nøkkelpunktet." Samfunnssekretæren sa at de siste årene, med fremme av folks levebrødsforbedring, lavinntektsholdte husholdninger og pensjonerte ansatte av samfunnet har i utgangspunktet hatt fortrinnsrett. Samfunnsmiljøet har også blitt sterkt forbedret. Innbyggerne har bekreftet samfunnsarbeidet. Det er ikke viktig i beboernes øyne. Det er ikke høflig i beboernes øyne. Det er imidlertid høflig å dekke skodekslene, og det er å redusere gapet mellom beboerne og beboerne. En detalj.


Anbefalt lesing: Shenzhen Li Deming Technology Co, Ltd er den mest profesjonelle produsenten av sko dekker og sko dekker i Kina. Den har en god forretningsfilosofi og enestående teknisk styrke. Gjennom mange års utvikling har den etablert en perfekt ISO9000 kvalitetssikring. Systemet og produktene er designet og produsert i henhold til internasjonale standarder, med unik design og romansyn. Samtidig velkommen vi innenlandske og utenlandske selgere å besøke vår fabrikk, besøke, bytte, samarbeide og forhandle forretninger.