Er engangs sko deksel klar når våren blomstrer?

- Sep 05, 2018-

Like etter vårens equinox har mange begynt å planlegge reisen. Tross alt, vårblomstrene, vil folk alltid ufrivillig komme opp med "den store verden, jeg vil se" små ideer, det virker som om en god vår ikke er en dør, er varmen til denne varme våren. Men ikke glem, før du går ut, husk å ta med noen få gode ting du må ta for å gjøre vårturen mer komplett!

Vær mer hygienisk ute, tre gode ting å hjelpe

Når du ikke finner et sted å vaske hendene dine i gater og baner, bekymre deg for hotellets verktøy er ikke rene og ikke vil bruke ... Hvis du har disse "gode tingene", vil reisen din bli mer trygg.

Vannkopp: Du må drikke rikelig med vann når du går ut. Mange naturskjønne steder har drikkevann og vann, og den selvbevarende vannkappen er ikke bare ren og miljøvennlig, men også den mest allsidige låsbare vannkoppen.

Hand Sanitizer: Fri håndrensemiddel som en ren artefakt designet for utendørs folk kan sies å være praktisk, og de er mye bedre enn vått vev, og kan opprettholde en holdbar aroma!

Engangsskodeksler: Klimaet om våren kan byttes. Når det regner, er det ikke nødvendig å bekymre seg for at skoene blir skitne når det er en skodeksel. Selvfølgelig er det noen gjørmete steder som ikke er gode nok til å ha et skostrekk, slik at du kan gå på den.

Sett den i turen, la "boksverdien" av turneringsboksen bli fremmet, og det er mye mer praktisk å ta.