Er det en engrosskodeksel i Qinzhou, Guangxi?

- Sep 04, 2018-

I Shenzhen jobber jeg på en fabrikk som lager vanntett skostrekk og klutskodeksler, men min hjemby er Nanning. Jeg er gift i Qinzhou. Jeg vet ikke om det er noen engrosskodeksel i Qinzhou. Engrosprisen er ikke dyrt. Kan du gjøre denne virksomheten?


Guangxi Qinzhou er den mest praktiske sjøpassasjen i sørvest. Det ligger ved Nanning, Guangxi i nord, Yulin City i nord, og ved siden av Fangcheng Port i vest. Den administrerer Lingshan County, Pubei County, Qinnan District, Qinbei District, og den økonomiske utviklingen av Qinzhou Port. Distrikt og Qincheng Management District, den smale Qinzhou Bay, er den eneste bukten på Qinzhou Citys kyst, med et areal på mer enn 900 kvadratkilometer egnet for avl og vekst av ulike fisk og andre sjømat, samt overlevelse av fugler og fugler, Gulf Water Gjennomsnittlig gjennomsiktighet er 3, og sjøvannets pH er rundt 8.30 om vinteren.


Hvis du går på jobb i skobutikkfabrikken, kan du få skodekselet til den laveste prisen, men du kan gå til Qinzhou for å gjøre engrosvirksomheten til skostrekk, men du vet ikke hvor stor markedet er, du trenger å gjøre markedsundersøkelser og deretter handle, så stabil, ikke haste inn i skodekselet engrosindustrien.