Jiangmen City regntøy dekker engros hvor det er

- Sep 04, 2018-

Jiangmen City, en prefektur-nivå by under jurisdiksjonen i Guangdong-provinsen, ligger i den vestlige delen av Pearl River Delta. Fordi den befinner seg på møteplassen til Xijiang-elven og dens biflod Pengjiang, er Yandang-fjellet i sørsiden av Yangtze-elven og Penglai-fjellet i den nordlige delen av Yangtze-elven motsatt hverandre, derav navnet Jiangmen. Jiangmen City er en av de sentrale byene i den vestlige delen av Pearl River Delta

Regnskoomslaget er et nytt produkt som har oppstått de siste årene. Den bruker all-naturlig gummi til å legge til et nytt slitesterkt slipsmateriale, kombinert med funksjonen av regngummi sko og engangs sko deksler. Denne skodekselet er lettere og mer praktisk enn regngummi sko. I de regnfulle dagene er denne typen skodeksel plassert på utsiden av skoene. Uten å bytte sko, kan du enkelt passere vanntette, slam- og beskyttelsessko. Den deformerer ikke utenfor skoene, faller ikke av, ikke glir. . Holdbar enn engangs sko dekker, både innendørs og utendørs. Samtidig har den også kjennetegnene ved praktisk bære og praktisk rengjøring.

Regnskopdekslet har:

1. Lett og praktisk. Sammenlignet med tradisjonelle regn støvler, er regnskodekket lettere og kan brukes godt på regnfulle dager for å forhindre regn.

2. Ingen deformasjon, ingen faller av. Sammenlignet med engangsskodeksler kan regnskodekselet også resirkuleres og nedbrytes. Fra dette synspunktet kan det spille en ubeskyttet rolle, materialet i regnskodekselet behandles veldig godt, og materialet deformeres ikke lett og faller av.

3. Lett å bære og lett å pakke. Regnskoomslaget er lettere og lettere å bære enn de generelle regnstøvlene.

Shenzhen Lideming Technology Co, Ltd er en profesjonell produsent av engangs sko dekker og sko dekker. Skostrekkene kan tilpasses etter kundenes krav. Produktene selges godt i innenlandske og utenlandske markeder. Velkommen nye og gamle kunder til å komme til fabrikken. Forhandle.