La regntiden ikke lenger hate, fra fallende kylling til hann, noen ganger er det en regnfrakk!

- Aug 03, 2018-

Sommeren er alltid full av sultry og fuktig. Du trodde du hadde rømt varmen fra varmen, men forventet ikke et tungt regn for å gjøre ditt anstendig ønske om å gå helt ut.

Sammenlignet med alle har det opplevd flere tunge regner, som ikke bare påvirker humøret, men ofte blir planlagte planer kansellert på grunn av været. Hva rusler i regnet, eller strekker seg i det store regnet, synes jeg ikke å ha så bra. Jeg vet ikke hvordan regnet i byen der alle er lokalisert. Kort sagt, skyene på hodet mitt, mister alltid mitt temperament urimelig. Jeg går ofte ut eller går gjennom det klare himmelen. Når jeg går halvveis, faller regnet, og folk blir tatt av vakt. Siden du ikke kan endre været som dette. Det er bedre å peke inn i profesjonell regntrekk produsenten "Lide Deming" for å kjøpe en -RES trendy regnfrakk for å håndtere dette dårlige været. Når folk rundt deg vandrer i regnet, kan du fortsatt være en kul hipster på en så regnfull dag.

Tradisjonelle ponchos og split-type regnfrakkdrag har sine egne fordeler og ulemper. Tradisjonell poncho: Rekkevidden er relativt stor, og kurven og baksetet kan blokkeres, men sikkerheten og fleksibiliteten er dårlig. Split-type raincoat dress: Utvalget av okklusjon er relativt liten, som bare kan blokkere brukeren selv, men sikkerhet og fleksibilitet er bedre.

Shenzhen Li Deming Technology Co, Ltd spesialiserer seg på regncoat forskning og utvikling i 12 år, med et bredt spekter av stiler og god kvalitet! Kunder kan også skreddersy sin egen stil av mote regnjakker etter deres behov!