Li Deming anti-skid regn støvler dekke vennskapstips: vinter oppmerksomhet til sikkerhetsspørsmål

- Sep 05, 2018-

Du vandrer i regnet, men jeg snudde hele regnsesongen med tidevannet.


Hver juni er en sesong med plomme regn, og det er ingen slutt på det store regnet. Hver dag må du bære alle typer tunge regndrev, selv om du blir tvunget til å bli våt eller skoene er våte.


Du bør imidlertid ikke tro at regntøyet ikke kan matche formen!


Vet hvordan du skal gjøre god bruk av regnjakken på kroppen din, paraplyen på hånden og regnstøvlene på føttene. Når den vandrende forbipasserende rushes for å gjemme seg fra regnet, la andre legge merke til regnbuen i regnet ditt?


Vennligst erstatt regnutstyret ditt!


Et par regn støvler gjør at du elsker regnfulle dager


Regnfulle dager og mudder ser alltid ut til å være ute av mote med tidevannet. Regnestøvler er bare vanntette og slamløse verktøy. Men i det vestlige landet er regn støvler en elegant og fasjonabel måte å overleve, ikke bare i regnfulle dager, men også på solrike dager. .


Er det super vakkert! Kul!


Dette er de vanntette regn støvlene som tidevannet overlevende merkevare står for. Bryter de tradisjonelle støvlene av regn støvler, inspirasjonen til de ungdommelige Martin støvlene er mote regn støvlene.


Martin Rain støvlene, som er komfortable og slitesterke, klassiske og allsidige, er også veldig fornøyd med behovene til unge hipsters for regnfulle dager, musikkfestivaler, friluftsliv og annen dressing.


Håndskåret gjør regnstøvlene mer egnet til fotformen. Den naturlige gummi gjør også hele skoen mer elastisk, myk og pustende. Den er behagelig og fri for bruk i lang tid. Gutteres regntunge aktiviteter blir aldri hindret


Detaljerne nådde også etterspørselen etter fasjonable og elegante mennesker.


Sålene og kantene på skoene er nøyaktig synlige i tekstur, og de er utstyrt med samme grad av behandlingsevner som GUCCI og BURBERRY. Gummimaterialet gjør også hele støvelformen vanskelig å bøye og deformere, og overbenet er mer tredimensjonalt.


Den spesielle fargestrukturen av gummi er også veldig iøynefallende på gatene.


Denne regnjakken, i motsetning til en regnfrakk, fordobler stilen din.


Regnet som skjedde ved en tilfeldighet var skrå og lett regn, tett og tett, selv om paraplyen var slitt, klærne og buksene var våte, spesielt i sør, hadde hele personen en slim følelse.


På denne tiden tenker du alltid på det, kan du ha på deg regnfrakk?


Den gule vanntette regnjakken gir publikum et negativt inntrykk av dvale, gamle og jordiske, og det er en følelse av å komme tilbake til 90-årsperioden.


Kan du ha en vakker regnfrakk?


Ikke nøl med å si, virkelig der.


Det er faktisk mange vanntette stoffjakker. Tekstur er populær blant voks bomull, nylon og plast. Etter reformen har regnjakken med rikelig tidevann duft ingen lukt av gammeldags.


"Det er nesten ikke som en regnfrakk." Det er en regnfrakk.


Når du først ser på denne regnjakken, er det veldig vanskelig for deg å koble det med en tradisjonell regnfrakk. Det kan til og med være feil for en windbreaker, jakke eller pilot dress. Fargen er ren og autentisk, formen er kuttet og trukket, stoffet har en lett følelse, og overflaten ligger svært nær de vanlige klærne. Det kan godt passe sammen med andre forskjellige stilarter av klær, slik at du ikke bærer døren på solfylte dager. Tydeligvis vanskelig.


Overflaten er fasjonabel, og den kan brukes uten uskarphet.


Designet for å takle den stadig skiftende vind- og regnklimaplanen, holder den stående regnjakken deg komfortabel og tørr hele sesongen. Ved å bryte grensene mellom tradisjonelle trenchcoats og regnfrakker, kombinerer den klassiske windbreaker-versjonen enkle gataelementer for å skape alt-været værtøy.


Det høykvalitets gummibelagte stoffet som aksepterer kanten, er laget av ren håndlaget kampsport, og erstatter den tradisjonelle vevetråden med en ultralydsveising med to lag, noe som gjør den helt vanntett og motstandsdyktig mot sterke stormer.


Regnjakkene er tilgjengelige i tre farger: rød, blå og svart. Den enkle fargen og "AWAY" på baksiden er alle veldig gjenkjennelige slagord for gateturer.


Tro det eller ikke, iført denne regnjakken og gå nedover gaten, vil det være kontinuerlige folk å spørre deg: "Med vinduet er regnjakken din kjøpt der?"


Et kjølig sett med barns regnutstyr gjør babyen en liten stjerne i regnet


Når du har triumferende kledd deg som et gatepikt i regntiden, hvordan kan du ikke gi barnet ditt et kjølig sett med utstyr?


HASs barnas regnbukser og regnstøvler sørger for at barna bærer dem og ikke vil ta dem av, eller til og med bruke dem uten regn.


I tillegg til regnfrakker og regn støvler, er det også matchende barnas paraplyer.


Babyene som spilte paraplyene var så søte som den andre prinsen og den lille prinsessen, som hadde en god verdi i den andre.


Når det gjelder struktur av regnfrakk, kan foreldrene forsikres.


Det aksepterer produkter som er ufarlige for menneskekroppen og produkter som ikke er utsatt for allergi. Hudfølsomme babyer kan også bruke dem med tillit.


Bomullsfôringen holdes i et fuktig klima for å beskytte babyens myke hud.


Den perfekte vanntette funksjonen og myk PU-struktur, ingen lukt, gjør babyen mer overkommelig.


Og hatten er også bred nok, regnfulle dager kan forhindre regn i å treffe ansiktet, la barna slappe av og leke i regnet.


Etiketten på baksiden kan også skrive barnets navn og klasse for å redusere tapet eller feilene.


Det er også en overdimensjonert funksjon. Regnjakken har en lysende effekt på ermene og ryggen. Det kan tydeligvis se barnets status når det er tvetydig i regnværsdagen eller i mørket.