Li Deming anti-skiddeksel Tips: De eldre har ikke lov til å glide

- Sep 05, 2018-


Med akselerasjonen av prosessen med aldrende befolkning i Kina, øker antall eldre i Kina gradvis. Sammen med tilstedeværelsen av befolkningens aldrende befolkning, har en rekke problemer gradvis oppstått. Det første du må gjøre er å glide!

I den relevante statistikken har andelen mennesker i Kina gått ned fra 28,4% til 39,6%, og den resulterende skadefrekvensen er 6% -10%. Blant de eldre over 65 år, faller om lag 1/3 av dem minst en gang i året. Etter hvert som årene vokser, vil denne andelen gradvis øke. Graden av anfall av aldrende personer over 80 år er så høy som 50%. Utbruddet av disse fallene skyldes i stor grad å glide. Etter hvert som befolkningen vokser, synker fallet, responsen er sakte, og beinene er løs ... Konsekvensene etter glidende er enda mer alvorlige! Forebygging og kontroll av befolkningens aldring er blitt et folkehelseproblem.

Selv om det finnes all slags prestisjestatistikk, er det mange tilfeller av reaksjoner. Imidlertid har oppmerksomhetsnivået for den eldre befolkningen ikke økt til et tilstrekkelig nivå. I de utviklede landene i Vesten følger sklisikre sko og glidesko deksel sammen med overlevelsen og arbeidet til den eldre befolkningen. Spesielt i et rent miljø, når regnet og snøen går ut ... Sklisikre og sklisikre sko er spesielt viktig for eldre. Dette er ikke bare en stor nedgang i forekomsten av befolkningens aldrende eldre fall, men også en mer kritisk tid for å gi befolkningen aldrende mennesker og deres familier et mer trygg og lykkelig liv.

Vi venter, alderen på de eldre kan forhindre samfunnet og massene i å legge merke til, slik at effektive sklisikre og sklisikre sko kan beskytte de eldres helse!


Mange eldre har gode vaner med morgenøvelse for å styrke helsen og sikre helsen. I vinter, hvor nordvinden brøler, er morgenøvelsene noe annerledes enn vanlig. I dag snakker den stående glidebeskyttede skostrekk om noen vintermorgenøvelser:

1, vinter morgen øvelsen bør ikke være for tidlig, og morgen øvelser bør ikke være på begge sider av trafikken. Det er best å velge et sted nær vannet i parken. Luften er den nyeste romanen, og det er en god tid til morgenøvelsen.

2, tåkete vær og tøffe klima på grunn av mye støv i luften, er det ikke egnet til morgenøvelse.

3, vinter morgen trening bør ikke være underliv, etter morgen trening bør ikke spise varm mat umiddelbart.

4, vinter morgen øvelse for å holde varmen, bør morgenøvelse intensitet være hensiktsmessig.

5. Det er best å gjøre noen forberedende aktiviteter før morgenøvelsen for å unngå belastning på muskler, ledbånd og ledd.

6, i den våte vintermorgenens trening, må du velge passende sklisikre eller sklisikre sko for å unngå ulykker.

Li Deming anti-slip sko dekker, corporate anti-slip eksperter

Rieters glidende skostrekk, anti-slip eksperter på våt og fettete gulv

Rieters glidende skostrekk, din anti-slip ekspert