Li Deming glidende snørebånd, du kan nyte stilen på Lantern Festival i alle land.

- Sep 05, 2018-

På den femtende dagen i den første måneden er det en festlig festival for hele landet - Lantern Festival. Feire landet og feire moroa. Som alle vet er lanternefestivalen en god dag for lanternefestivalen. Mens du hilser på festtiden, kan publikum virkelig vite hva slags toll er i Lanternfestivalen i Kinas naboland? La oss ta en titt på Ridley slip-on sko dekselet.

Sør-Korea: Sør-Korea, som er forbundet med Kinas fjell og elver, tar også særlig vekt på Lantern Festival. På Lanternfestivalsdagen ønsker publikum å spise riskorn (ligner Laba grøten i Kina), noe som betyr helse og håp; drikke klart ørevin (koreansk skyld) og be at det nye året ikke vil lide av øreproblemer.

Vietnam: I nabolandet Vietnam. I lanternefestivalen må du spise "Åpen et år" med skorpioner, kjøtt, riskaker, etc. - det rike nivået er ikke mindre enn det "rike måltidet" på nyttårsaften. Den vietnamesiske trodde at "den store skorpionen, den store reunion, den klissete risen er klissete og følelsene er dype." Derfor, på dagen for Lantern Festival, ble Xunzi den beste gave til gaven!

Malaysia: I Malaysia er det en spesiell skikk: mange ugifte menn og kvinner vil gå til parken, elvebredden eller havet før lanternefestivalen. Menn vil kaste bananer, kvinner vil kaste sitrus, og noen vil skrive på frukten. metode. For å be for et godt ekteskap i år.

Singapore: Singapores Lantern Festival er en lokal, men en stor festival. Kinesiske tradisjonelle idretter som stilter og løve danser er overfylt i gatene og baner, og de er så livlige! Dans store flagg, drage danser og gjette puslespill kommer etter hverandre, man kan ikke være mindre. I gjenforeningen og perfekt dumplings har publikum sendt en fantastisk velsignelse til begynnelsen av det nye året.

Li Deming glidesko deksler er hjertelig velsignet av den store familien, Lantern Festival er glad, og 2011 store utstilling og gjerninger er like lyse som noensinne!

Rieters sklisikre sko, de nyeste anti-skid produktene i Europa

Li Deming non-slip sko, produktet av profesjonell sertifisering av EU-kommisjonen

Li Deming non-slip sko, bedriftens anti-slip ekspert, din anti-slip ekspert