Li Deming Professional utendørs sandtett skodeksel

- Nov 02, 2018-


Spørsmål: Hva er bruken av denne Rieter skodekselet? Trenger jeg å ha på seg når jeg løper?


A: Li Deming Dette skodekselet er laget av tolags komposittstrikking med et vanntett og pustende lag i midten. Det brukes hovedsakelig for å hindre sand, gjørme og vann. Meget slitesterk, det kan også hindre grener, ugresset skraper huden.


Li Deming er ikke bare egnet for terrengkjøring, fotturer, fjellklatring, utflukter og andre viltomgivelser. Selv i byen, kan den brukes med slam når man jogger etter regn. I denne regntiden er det veldig praktisk. .


Profesjonell sti løpere utforske 4 år med oppfinnsomhet


Meget effektiv, pustende, anti-slange


Slitesterkt gjørmete vann


Lideng-merket er grunnlagt av langrennsløperen Tong Qingjin. Etter mange års erfaring med fjellopplevelser har produktene opplevd supersporter Zhangye Chaobai, Gongga 100, Gobi Challenge, Babai Liusha, Three Gorges 168 og så videre. Løperne, profesjonelle og amatørløpene deltar i produkttesting og forskning og utvikling, og er profesjonelle merker som løpere deltar i.


Spørsmål: Min kalv er veldig tykk / veldig tynn, mine føtter er veldig store / små, kan jeg bruke den?


A: Li Demings skostrekk har en elastisk justerbar design. Så lenge det ikke er mer enn 45 meter, kan nesten alle bruke det komfortabelt.


Velcro design kan også sikre


Skoomslaget er ordentlig fast på oversiden


Spørsmål: Vil du ha på deg føttene etter å ha på seg det?


A: Li Demings indre overflate av dette skodekket er også fint, linjen er glatt og glatt, og du trenger ikke å bekymre deg for å miste føttene.