Li Deming sikkerhetstips regnfrakk vennskap: vinter sikkerhetsforhold

- Aug 03, 2018-

Som de fleste deler av landet, har Jiangsu også innledet i sterkeste kulden gjeldende siden begynnelsen av 1990-tallet. Mange steder, har det vært dårlig vær lav temperatur, regn og snø, som har forårsaket stor ulempe til borgere i deres reise, arbeide og studere. Li Deming anti-reflekterende klær redaktører varme påminnelse: regn og snø klima veien er glatte, folk trenger å være mer forsiktig når gåing, sykling, kjøring. Deretter under kalde gjeldende, hvordan skal vi reise trygt, hva sikkerhetsspørsmål bør vi ta hensyn til vinteren reise?


Starter, fotturer, er prisen ikke for fort


En: Regn og snø klima, gå borgere: (Li Deming sikkerhetstips regnfrakk vennskap:)


1. Vennligst husk å gå fortauet, ikke gå på motorveien, hindre at bilen side-glidende møter.


2, unngå løfte tunge gjenstander, ikke legge hendene i lomma, bare bruke hansker, fordi hendene svinge frem og tilbake kan balansere kroppen, selv om du ikke bryr seg å skli, hendene kan selv støtte.


3, damer ikke ha høye hæler, høye sko heeled og bakken området lille området, friksjon er ikke nok. Derfor kan damer endre til de grove, stripete flate sko når de går, men også unngå marmor veien.


4. Hvis du plutselig falle, bare ikke bruke håndleddet for å støtte bakken, rush ikke, bør du sjekke hvilke deler av kroppen lider. Når høsten har et brudd, kan du rote, bruke et skjerf, bøker, etc. fast fastsette bruddet sted, ber om hjelp og umiddelbart gå til et nærliggende sykehus for behandling.


Andre, når man kjører sykkel, dekk bør ikke være oppblåst for mye (Lide Ming sikkerhetstips regnfrakk vennskap:)


 


1, veien gli sykler, elektriske biler reise, må først sjekke om bremsene kan være rask;


2, holde en høy grad av oppmerksomhet når man kjører sykkel, bil kroppen bør ikke ha for mye, for tung elementer;


3, dekk gassen er ikke så bra, setter du gassen til 2/3 av vanlige volumet, det er bedre å legge hjulet og overflaten av snorking å forhindre sklir;


4, bare senke setet, lavere tyngdepunkt; holde avstand på 3 meter over bilen foran, for å hindre foran bilen glir ned og huk;


5, slam ikke bremsene, kan du ri sakte, møte situasjonen og få tidlig;


6, bare unngå skarpe svinger, slå i omfanget av veien lovet, jo større radius, den sikrere;


7, rush ikke med motorkjøretøy hindre at bilen blir truffet av siden slip; Når møter en spesiell glatt vei-delen, er det best å gå av bilen.


Tredje kjøre, holde et trygt intervall (Lide Ming sikkerhetstips regnfrakk vennskap:)


 


 


Veibanen er glatt, friksjonskoeffisienten mellom dekket og bakken er lav og hjulet forsinkelsen er tendens til å skje.


1. førerens personalet bør strengt overholde fartsgrensen reglene, lave prisen, og overholde reglene for hver linje.


2, under forutsetning av for høy hastighet, plutselig stepping på bremsene, retning av rush, er det enkelt å føre til at kjøretøyet til å miste kontrollen. Spesielt på motorveien, er flere oppmerksomheten behøvde.


3, regn og snø klima, sikten er ikke bra, er det lett å se angrepet på grunn av manglende evne til å se veien. Det må derfor være rikelig sikkerhet intervaller mellom kjøretøy og mellom kjøretøy og fotgjengere. Ikke holde stramme og forbikjøring forbudt.


4. Hvis det er tåkete i frontruten under kjøring prosessen, kan du åpne den kjølige brisen og justere vindretningen luften uttak til stillingen som blåser frontruten, og tåken vil forsvinne.