Lide Ming skostrekk forfølger perfeksjonen av kvalitet og fremmer utviklingen av bedriften

- Sep 04, 2018-

Lide Ming sko dekker hovedsakelig produserer og selger en rekke sko dekker. Den har god kostnadsytelse og perfekt teknisk støtte. Det gir profesjonell, one-stop service for eiendomsutviklere, high-end eiendommer og stjernestjerners hoteller. Kundetilfredshet er prinsippet om at Kangming-skostrekk aldri endres. Den sterke og velstående bedriftskulturen er kilden for å utvikle bedrifter og fremme utviklingen av bedrifter.


Basert på konseptet med vitenskapelig utvikling og uavhengig innovasjon, følger Lide Ming Shoes Co., Ltd. strategien for skodekslet merkevareadministrasjon, og forsøker å skape merkeverdien av skodeksler. Det foreslår at "kvalitet er grunnlaget for merkevaren, markedsføring er livets vitalitet, og design er sjelen til merkevaren. , service er merkets utvidelse "merkevare konsept, sterk lansering av Li Deming hjem sko merkevare, produkter for moderne familierom, gaver, hoteller, stasjoner, t-bane, kjøpesentre, finans, verdipapirer, sykehus turistattraksjoner, eiendomsmegling, en karakter kontorbygningskjede, stor fabrikk, eiendom og tjenesteytende næringer.


Basert på år med produksjon og bearbeiding erfaring og godt omdømme på markedet, har Lide Ming sko dekker kontinuerlig forbedret populariteten og omdømmet til merkevaren. Forpliktet til Lide Ming sko dekke for å bli førsteklasses merkevare i Kinas hjemmøbler industri for å fremme utviklingen av bedrifter.