London Fashion Week Det er ikke så mye å savne en gjennomsiktig regnfrakk. Gjennomsiktig tyll kan være mer egnet for deg.

- Nov 02, 2018-


Husk det PVC-transparente materialet som ble avfyrt i et helt år i fjor? Enten det er Kanye Wests andre sesongserie i samarbeid med Adidas, ser de gjennomsiktige regnfrakkene ut på Chanel 2018-showet, eller de gjennomsiktige posene fra Celine, Maison og Margiela, disse stilige gjenstandene med gjennomsiktige egenskaper. For en tid ble det den beste tolkningen av " kul "og" alternativ "for unge mennesker.


Men da slike "kule" moteelementer begynte å vises i store mengder i gatene og baner, og dukket opp i lavpris forbrukermarkedet med et billigere bilde, mistet moteindustriens wavers gradvis interesse for dem. Denne gruppen av unge som lengter etter mavericks begynner å finne en balanse mellom transparente og ikke-transparente materialer.


På den siste dagen i London Fashion Week, tok designerne også kompromissene de fant til showet. Som det siste moteshowmerket på London Fashion Week-tidsplanen, På / Av, fortsatte designstilen fra fortiden og publikum uklart. Etter noen ekstremt overdrevne mønstre erstattet designeren det gjennomsiktige PVC-stoffet som var populært på showet i fjor med et gjennomsiktig gasbindmateriale, og laget en interessant mosaikk av dette gjennomskinnelige materialet med reflekterende tekstiler og bomull. Det unngår sultry og ikke-pustende egenskaper av PVC-materialer.


I tillegg til sømmen På / Av på skjørtet, er dette designet også brakt til jakken. Forskjellig fra fullstendig gjennomsiktighet i forrige sesong, gjør dette gjennomskinnelige materialet og spleising design klærne mer eufemistiske i sin overordnede presentasjon. Det legger også til en følelse av skjønnhet som fortsatt er halvflattet.


En annen søknad om halvtransparent gasbindmateriale kan sies å være mer vanlig i denne ukens London Fashion Week. Det gjennomsiktige gazematerialet er skåret i stil med vanlige kutte bukser for å matche skjørtet på underkroppen. Selv om buksene med skjørt og leggings tidligere syntes å være for tunge, gjennomsiktigheten av gazeen bare reduserte den visuelle byrden, men brakte en nyere visuell effekt.