Se på essensen gjennom skodekselet, la sannheten være hvit

- Sep 03, 2018-Skoomslaget brukes til å holde rommet rent i alles liv. Det er en vanlig støvtett beskyttende enhet som er praktisk for gjestene å ta av seg skoene og oppnå miljøforurensning. Imidlertid bruker noen mennesker med dårlige tanker det til å gjøre noe umoralsk eller til og med synd, noe som gjør skodekselet utilsiktet en "medskyldig". Det er imidlertid gode nyheter nylig, det er en ny teknologi, selv om du har på deg et skostrekk, kan du skrive ut fotsporene dine. Slik har det skjedd?


Denne nye teknologien ble oppfunnet av Institutt for militær sikkerhet ved Xi'an Politisk Institutt, sa en av fakultetets medlemmer. "Selv om kriminelle går på flisegulvet med skoskap, kan vi bruke profesjonelt optisk bildeutstyr for raskt å samle fotsporene sine for saksanalyse." I de senere år har høgskolen forsvunnet opplæringen og avansert personell i militæret. Prestasjoner innen teknologi forskning og utvikling.


I de senere år har lærerne og studentene i avdelingen for militærforsvarets arbeid gradvis opprettet "Criminal Science Experiment Center", "Classical Crime Scene Investigation Professional Classroom", "Judicial Appraisal Center", etc., og deres utstyr og teknologi er ledende i Kina. "Selv om det bare er kontakten mellom klær, kan vi finne bevis på kontakt fra fiberen. Et ødelagt glass kan dømmes ved å tappe eller tappe utenfor; Selv om noen har på seg en skodekke, Bruk hansker til å analysere sine personlige egenskaper; Løgnedetektoren kan bedømme om du er sann eller ikke gjennom din subtile fysiologiske reaksjon, sier avdelingslærer.


Gjennom denne typen optisk bildebehandlingsteknologi, de som ønsker å bruke skodekselet til å "sminke", denne gangen bør også bryte denne tankegangen? Skoomslaget fikk til slutt tilbake "uskyld" for seg selv.