Vedlikeholdsdekselet leveres med et skostrekk for å gjenspeile selskapets kulturelle ferdigheter

- Nov 02, 2018-

Gomes mester ringte og satte seg på premisset at noen mennesker hjemme hadde en praktisk hette å rense. Det er beundringsverdig at mesteren hadde på seg en skodeksel da han begynte. Faktisk kan alle se det på bildet. Hjemmet er dekket av keramiske fliser. Denne typen fotdeksel føles virkelig nødvendig å ha på seg, men rengjøringsmesteren sa at det er nødvendig å strengt overholde selskapets forskrifter. Når du går til kundens hjem, må du ha på seg et skostrekk, og "byggevarer" er også veldig gode. Rasjonell, det ser ikke ut rotete i det hele tatt. Som en gjeldende Gome-tjeneste liker jeg virkelig lærerne.


Med langvarig bruk har hetten mange oljeflett på overflaten og innsiden, men mesteren sa at dette er veldig rent. Etter å ha forberedt vann- og kraftbrettet til herrene, er resten av arbeidet å nyte siden. Mesterens rengjøringsarbeid.


For å lette rengjøring av hetten, er det en beskyttelseslomme under skuring for å bryte hetten. På dette tidspunktet, når oljen renses, vil flekken ikke skvette ute, og oljen vil strømme til vannet sammen med avløp etter spyling. I bassenget føles det som en støvfri konstruksjon.


Etter mer enn en halv time med busyness ble hetten demontert og rengjort både inne og ute. Det kan ses fra bildet at det er åpen kontrast på forsiden, og rengjøringsmesteren forklarte også daglig bruk av hetten og skrubbingen av hetteflaten. Vent, jeg føler at jeg ved et uhell har lært litt kunnskap om at jeg ikke har rørt.


Vi vet alle at kokemassen i kjøkkenet må være konstant. Hvis vi ikke rengjør intervallets hette, vil hetten også påvirke bruken av smogforurensning, så for vår egen helse og hygiene i hjemmemiljøet. I dagliglivet må vi rengjøre avstandsdekselet i tide. Tross alt ønsker vi alle å leve i et rent og komfortabelt miljø. Gome rengjøringstjeneste som føles bra er veldig bra. Som meg er jeg "lat". Se på denne tjenesten er ikke interessert.