Vedlikehold av de tre regnjakker

- Jul 09, 2018-

Vedlikehold av de tre regnjakker

"Raincoat" er faktisk en slags klær som kan brukes til å holde ut regnet. Det er vanligvis laget av klut som kan være vanntett. Hvis du vil klassifisere regnfrakker, kan den grovt deles inn i tre kategorier, den første er en regnfrakk, den andre er en regnfrakk, og den tredje er en plastikkjakke.

T outdoor touring raincoat.jpg

Den første kategorien: tape regnjakke.

Hvis regnjakken din er en regnbukse, bør du umiddelbart legge det brukte klærne på et kjølig, ventilert sted og tørke regnjakken etter bruk. Hvis det er noe skittent på regnjakken din, kan du sette regnjakken på et flatt bord, skrubbe forsiktig med en myk børste og litt vann for å vaske av de skitne tingene, husk regnbuen på båndet. Jeg kan ikke bruke hendene mine til å gni den, jeg kan ikke sette den under solen, jeg kan ikke sette den på brannen for å brenne den, jeg kan ikke bruke alkalisk såpe for å rense den. Hensikten med dette er å unngå regnfrakkets aldring. Eller bli sprø. Tape regnjakker kan ikke settes sammen med olje. De skal stables når de lagres. Du kan ikke sette tunge ting på regnjakken. Du kan ikke sette den sammen med noe varmt, slik at regnjakken ikke blir presset ut. Putt eller sprekker. I boksen av regnfrakk av båndet, bør noen mothballs plasseres for å forhindre regnjakken å stikke.

Den andre kategorien: regntett regnfrakk

Hvis regnjakken din er regnfrakk regnjakke, når regnjakken er våt, kan du ikke bruke hendene eller en hette til å spille regnet på regnjakken, da dette kan skade fettets vanntette i regnjakken. Regntette regnjakker er ikke egnet for hyppig rengjøring. Hvis det rengjøres ofte, er det svært sannsynlig at regnvannets vanntette ytelse vil bli redusert. Hvis du tror at regnjakken din er for skitten, kan du bruke litt vann til å forsiktig gi regnjakken, tørk den vaskede regnjakken, la den tørke, når regnjakken er helt tørr, ta strykejernet. Bare brenn det. Hvis du skal sette regnjakken bort, må du kaste klærne før de er helt tørre. Dette er for å hindre at fettvoks i regnfrakken kjemisk reagerer på grunn av fuktighet, noe som gjør regnjakken muggen.

Den tredje kategorien: plastfilm regnfrakk

Hvis regnjakken din er en regnebelegg av plastfilm, når regnjakken er våt, bør du straks tørke vannet av regnjakken med en tørr klut eller ta regnjakken på et kjølig, tørt sted og tørk det. Plastfilm regnfrakker bør ikke utsettes for sol, og bør ikke legges i brann. Hvis regnjakken er krøllet og du ikke kan bruke strykejernet til å varme det, kan du sette regnjakken i det varme vannet i sytti eller åtti grader i et minutt, ta det ut og legg det på et flatt bord. Bruk din Hånden vil spre regnjakken flatt. Ikke prøv å trekke regnjakken for å unngå deformering av regnjakken. Hvis plastregnet blir brukt i lang tid, vil det være utsatt for degumming eller sprekker. Hvis regnjakken ikke er ødelagt, kan du velge å fikse det selv. Metoden for patching er. Plasser et lite stykke film i regnjakken revet åpningen, legg deretter et stykke cellofan på toppen av filmen. Bruk deretter det elektriske jernet til raskt å brenne det, slik at filmen kan limes til tåreåpningen med det formål å reparere. Ved reparasjon av regnfrakker er det viktig å huske at regnjakker ikke kan syes med håndarbeid. Ellers er det svært sannsynlig at regnjakken vil få et større problem.