Å lage skodeksler

- Sep 04, 2018-


Det er mange materialer for å lage regn støvler, for eksempel plast, PVC, presenning, gummi, EVA, etc.

1. Plastisk engangs regnskodeksel, ugjennomtrengelig for luft, men praktisk, men engangsbruk, kostbar å bruke, og forårsake miljøforurensning.

2, EVA, har god kjemisk stabilitet, aldrende motstand, ozonresistens. Lukket cellestruktur, ingen vannabsorpsjon, fuktmotstand, vannmotstand, men det vil være veldig prippen, lett å forårsake atletes fot

3, vanntett lerret, vanligvis laget av polyester som et grått stoff og deretter laget av voksolje med vanntett, mildt og støvtett lerret. Den har karakteristika av lys farge, lys og myk, holdbar, høy styrke, strekkfasthet, solbeskyttelse, vanntett, muggfast, frostvæske og korrosjonsbestandighet. Unngå å kutte og støte på skarpe gjenstander under bruk.


4, gummi å lage sko er en rekke gummi blandet, vanligvis styren-butadien gummi, butadien gummi, naturgummi og så videre. Regnskodekselet av gummi er ekstremt utsatt for aldring forårsaket av kombinasjonen av interne og eksterne faktorer, noe som gjør det umulig å bruke.

5. Polyvinylklorid (PVC) er delt inn i mykt og hardt polyvinylklorid i henhold til mengden tilsetningsstoffer. De myke produktene er myke og tøffe, myke og stabile, ikke lett korroderte av syre og alkalier, og er mer motstandsdyktige mot varme. Men det er en viss smak, og det kan duftes. De fleste av produktene som for tiden er på markedet, er laget av PVC, som er et lett og behagelig skostrekk som er testet av markedet.Uansett materiale i regnskodekselet, bør du være oppmerksom på rengjøring og oppbevaring etter bruk. Vær oppmerksom på at uansett hva som ikke er godt vedlikeholdt, vil det bli brukt snart.

På regnfulle dager er føttene ofte våte, og den langsiktige skade på kroppen er ekstremt stor. Det vil forårsake overdreven fuktighet og utgjøre helsen din.