Metode for å oppdage varmeforseglingsstyrken av regntett skodeksel

- Sep 05, 2018-

Utdrag: Regnsikre skodeksler brukes ofte i regn- eller snøklima uteforhold eller våte arbeidsforhold. Hvis solens varmeforseglingsstyrke ikke er nok, er det lett å danne et regnsikkert skostrekk for å sive vann, som ikke kan spille en beskyttende rolle. Dette papiret tar XLW (PC) intelligente elektroniske strekkprøvemaskin for å teste prosessen med å forsegle sålen på regnskodekselet som et eksempel. Den introduserer testmetoden og eksperimentelle prinsipp, utstyrsparametere og annen informasjon for å oppdage varmeforseglingsstyrken til regnskopdekket, og overvåker regnskopdekselet for bedriften. Oppgi en referanse for varmeforseglingsfunksjonen og valg av det tilsvarende testutstyret.

1, betyr

Den regnsikre skodekselet er et nytt produkt som har dukket opp de siste årene. Den vedtar den helt naturlige gummien for å legge til et nytt slitesterkt glidebestandig materiale, kombinert med regummipåleggets funksjon og den sekundære plastskodekselet. Denne skodekselet er lettere og mer praktisk enn regngummi sko. I regn- og snøklimaet ligger dette skostrekket utenfor skoene for å nå målet om vanntett, slam- og skobeskyttelse. Det er mer holdbart enn engangs plastskodeksler, resirkulerbare, nedbrytbare, glidende, lett skylle og bære, og kan brukes utenfor rommet.

Varmtetningsstyrke, også kjent som varmeforseglingsstyrke eller tetningsstyrke, er en indeks for å evaluere tetningsstyrken til en varmeforseglingsdel av en prøve. Hvis den varmeisolerende styrken til sålen på det regnsikre skodekket ikke er tilstrekkelig, er det lett å danne problemer som åpning, ødeleggelse, vannsømning etc. av skostrekk og funksjonen av gjentatt bruk og beskyttelse kan ikke bli oppnådd. Det reduserer ikke bare merkevarebildet av produktet, men påvirker også konkurransedyktigheten til selskapets produkter og danner en reduserende effekt av selskapet. Derfor bør det regnsikre skostrekkets eneste har utmerket varmeforseglingsstyrke, slik at produktet ikke ser ut til å bli skadet.

2, implementering av modellen

Testmodellen for varmeforseglingsstyrken til den regnsikre skodekselen er hovedsakelig referert til QB / T 2358 "Eksperimentell metode for termisk seglstyrke av plastfilmemballasjeposer".

3. Eksperimentelle prøver

En prøve av regnsikre skodeksler levert av et selskap.

4. Eksperimentelt utstyr

Jinan Languang elektromekaniske ferdigheter Co, Ltd utviklet og utviklet uavhengig XLW (PC) intelligent elektronisk strekkprøving maskin.

4.1 Testprinsipp

Prøven klemmes mellom klemmens to klemmer, og de to klemmene er relativt bevegelige. Kraftverdier-sensoren og den innebygde forskyvningssensoren på det bevegelige klemhode samler kraftverdienes forandring og forskyvning i forsøksstrømmen. Endringen er laget for å beregne de funksjonelle indeksene, for eksempel varmeforseglingsstyrken og strekkfastheten til prøven.

4.2 Praktiske områder

(1) Dette utstyret kan brukes til varmeforseglingsstyrke, strekkfunksjon, strekkfasthet, strekkfasthet og deformasjonshastighet, tåremotstand, peelstyrkefunksjon, punkteringsmotstand og andre indikatorer på plastfilm, komposittfilm, ark og andre materialer. Test; kan brukes til infusjonspose deksel, myk gummipropp, oral væskehettepunktur / trekkrafttest; kan brukes til tape-viklingskraft, plastflaske-antitrykk, kombinationsdeksel og gelékupp, yoghurt-kopdeksel, filmåpningsstyrke Testing av produkter og emballasjefunksjoner.

(2) Dette utstyret er tilfredsstillende for ISO 37, GB 8808, GB / T 1040.1, GB / T 1040.2, GB / T 1040.3, GB / T 1040.4, GB / T 1040.5, GB / T 4850, GB / T 12914, GB / T 17200, GB / T 16578.1, GB / T 7122, GB / T 2790, GB / T2791, GB / T 2792, GB / T 17590, ASTM E4, ASTM D882, ASTM D1938, ASTM D3330, ASTM F88, ASTM F904 , JIS P8113, QB / T 2358, QB / T 1130 og andre innenlandske pelsmodeller.

4.3 Utstyrsparametre

En 500-N, 50-N kraftverdisensor er tilgjengelig.

Nøyaktigheten er 0,5.

I henhold til de sammenhengende modellreglene gir utstyret syv eksperimentelle hastigheter på 50 mm / min, 100 mm / min, 150 mm / min, 200 mm / min, 250 mm / min, 300 mm / min og 500 mm / min, som kan være basert på eksperimentelle modeller. Krever gratis innstilling.

1000 mm lang slag er tilfredsstillende for testing av store deformasjonshastigheter.

Intelligent utstyr som grensevern, overbelastningsbeskyttelse, aktiv retur og filmfjerning for å sikre at brukeren er sikker på drift.

En eksperimentell maskin integrerer syv uavhengige testprosedyrer, for eksempel varmeforsegling, strekking, peeling og riving, for å gi brukerne en rekke eksperimentelle prosjektmålvalg.

Støtte LystemTM laboratoriedatadelingssystem for å konsekvent administrere eksperimentelle resultater og eksperimentelle rapporter.

5, den eksperimentelle prosessen

(1) Klipp en strimmel på 150 mm bred og 10 striper med en lengde på 100 mm fra den varmeforseglede kanten av det regnsikre skodekslet.

(2) Konfigurer parameterinformasjon som eksempelbredde og eksperimentell hastighet.

(3) Klem de to ender av stripen på de to klemmene. Stripens lange akse skal falle sammen med midtlinjen til de to klemmene.

(4) Klikk på Start eksperiment og eksperimentet begynner. Instrumentet registrerer aktivt kraftverdiene i den eksperimentelle prosessen og beregner de eksperimentelle resultatene.

6, eksperimentelle resultater

Den gjennomsnittlige varmeforseglingsstyrken til regnskodekselet som ble testet i dette papiret, er 13,86 N / 15 mm.

7. Konklusjon

Fordelene og ulempene ved den varmeforseglende (forseglings) effekten av det regnsikre skodekselet er relatert til nøkkelfaktorene for om det regnsikre skodekslet kan forårsake skade og vannoppsuging. Den XLW (PC) intelligente elektroniske strekkprøvemaskinen kan brukes til tetningsfastheten til posen. Testen har fordelene ved nøyaktig eksperiment, høy presisjon og enkel operasjon. Samtidig kan instrumentet også brukes til å gjenkjenne plastfilmens anti-punktering, strekkfasthet og deformasjonshastighet, og kostnadsytelsen er ekstremt høy. Labthink er forpliktet til å tilby profesjonelle testtjenester og utstyr til globale kunder, med fokus på håndtering av emballasjeproblemer for kunder og forståelse av flere Labthink-testutstyr og -tjenester. Du kan lande på www.labthink.com Kontroller enhetens detaljer. Jo mer du forstår, jo mer tillit! Jinan Languang elektromekaniske ferdigheter Co, Ltd er villig til å øke ferdighetsutveksling og samarbeid med bedriftsenheten i bransjen.