Metoden for å bevare disponibel regnfrakk

- Aug 02, 2018-Disponibel regnfrakker er blitt mer utbredt i våre liv. Nå klassifiserer vi disponibel regnfrakker i henhold til deres materiale. De kan deles inn i tre typer: tape regnfrakk og regntett regnfrakk plastfilm regnfrakk. Vedlikehold har forskjellige for ulike typer disponibel regnfrakker.


Under generelle forhold, bør vi henge på ventilert sted tørke i gang etter bruk. Når regnfrakk overflaten har flekker, sette regnfrakken på bordet og forsiktig skrubbe med en myk børste og vann. Oh, ikke putte den i solen, brenne det eller vaske det med en stor alkaliske såpe å forhindre at filmen stikker eller aldring og bli sprø.


Etter disponibel regnfrakken laget av presenning brukes, er det best ikke å vaske regnfrakken av dette materialet som det vil redusere vanntett ytelsen. Når det er veldig skitten, er det bare lurt å forsiktig gni den med vann, og vri den ut og henger den. Etter tørking, bør det være strykes med jern. Når samle, må det være helt tørt og deretter brettet for å hindre regnfrakken blir moldy.


Etter benytter disponibel regnfrakken laget av plast film, bruk den tørr kluten tørr regn eller tørke den på et kjølig sted. Stable den og bruke den neste gang. Hvis regnfrakken er farget med olje, spre den på bordet, forsiktig skrubbe med en myk børste og såpevann, og skyll med vann. Etter vasking, tørr på et kjølig, ventilert sted, unngå eksponering og brann. Når regnfrakken er krøllete, bruk ikke jern til jern. Du kan fordype regnfrakken varmt vann 70-80 ° C i 1 minutt, fjerne den og sette den på et flatt bord, gjør den flat for hånd, og ikke trekker det vanskelig. Anti-deformasjon.