Ikke-vevd skostrekk spunlace produksjonsprosess

- Sep 04, 2018-

Non-woven sko dekker antas å være kjent for alle, vakre og enkle å bruke, noe som gir stor bekvemmelighet til våre liv. Kanskje du allerede kjenner til ikke-vevde skodeksler, men vet du hvordan ikke-vevde stoffer er laget? I dag vil Xiaobian fortelle deg om ikke-vevd spunlace-prosessen.

Spunlace-prosesssystemet kan grovt deles inn i tre hovedsystemer, nemlig nettverksdannende system, hydroentangling og vannbehandlingssirkulasjonssystem, tørkeoperasjon og etterbehandlingssystem. Nettverksdannende systemet har hovedsakelig tørrlagde og våtlagde prosesser; Spunlace forsterkningssystemet består hovedsakelig av flatt nettvann og rundt trommelvann; Tørketrommelen er rund og varm luft gjennom og flat nettdøringsdrift. Store kategorier, vannbehandling og vann sirkulasjon systemer er delt inn i to kategorier: syntetisk fiber filter system og bomull filter system.

Produksjonsprosessen av ikke-vevet stoff i vann kan deles inn i fem systemkomponenter: 1. forming system; 2. spunlacing system; 3. vannbehandling og vann sirkulasjon system; 4. Etterbehandling og vikling system; Prosessparametersystem (PLC-programstyring). Spunlace-prosessen bruker en høyt trykk (høyest tid 250 * 10`PeK) finvannnål for kontinuerlig å påvirke banen, og mengden fiber per område er stor og påvirkes ikke av fibrene og arrangementets retningsretning. bevegelsesretning av nettet. . Kroken på den nålestansede nålen i det tørre, ikke-vevde stoffet er vinkelrett på fiberarrangementet, og retningen av fiberbanebevægelsen er den samme, og fibervirkningen er best, og fiberen er lett å glide av , som påvirker nålens effektivitet. Det er en betydelig forskjell mellom hydroentanglingsprosessen og konsolideringsmekanismen for nålestansprosessen. Under sprøyteprosessen punkterer høytrykksvannet fiberbanen kontinuerlig, og en del av fiberen føres fra overflaten til bunnen av nettet under vannets virkning når vannnålen passerer gjennom. Etter fiber nett, det treffer resten av nettet, og når vannsøylen hopper til motsatt side av fibernettet, blir fibernettet utsatt for den faktiske farlige, flersidige vannkolonne. Derfor, i hele vannbehandlingsprosessen, danner fibrene i fiberbanen uregelmessig innfesting i forskjellige retninger under dobbeltvirkningen av den direkte hydroentanglementet til vannnålen og rebounden av vannkolonnen av nettet.