ntroduksjon av regnfrakk PVC materiale

- Jul 17, 2018-


Først, PVC regnfrakk materiale introduksjon:

Etter at PVC er blandet med additivet og mykgjøres, dannes en gjennomsiktig eller farget film av en forhåndsbestemt tykkelse ved en tre-rulle- eller firevalsekalender, og filmen behandles på denne måten for å bli en kalandrert film. Den kan også behandles ved krymping, varmeforseglingsposer, regnfrakker, duker, gardiner, oppblåsbare leker, etc. Bred gjennomsiktig film for drivhus, plasthus og mulch. Den biaksialt strakte filmen, som er utsatt for varmekrymping, kan brukes til krympemballasje.

For det andre fordelene:

1. Lettvekt: Årsaken til at spenningsstrukturen har en liten vekt er at den er avhengig av forspent form i stedet for materialet for å opprettholde stabiliteten i konstruksjonen. Derfor er selvvekten sin mye mindre enn den tradisjonelle bygningsstrukturen, men den har god stabilitet. Arkitekter kan bruke sitt lette og store spekter for å designe og organisere strukturelle detaljer for å forene deres lyse og stabile strukturelle egenskaper.

2. Filmens gjennomsiktighet bestemmes av dens grunnfiber, belegg og fargen. Den spektrale transmittansen av standardmembraner er mellom 10% og 20%, og den spektrale transmittansen av noen membraner kan nå 40%, mens noen membraner er ugjennomsiktige. Lysoverføringen av filmen og valg av lysfarge kan justeres etter fargene på belegget eller fargen på topplaget.

3, lysoverføring: lysoverføring er en av de mest anerkjente egenskapene til moderne membranstruktur. Lysoverføringen av filmen kan gi den nødvendige belysningen for bygningen, noe som er svært viktig for å bygge energibesparende. Det er spesielt viktig for noen kommersielle bygninger som krever mer lys og høy lysstyrke. Gjennom den omfattende utnyttelsen av naturlig belysning og kunstig belysning, kan gjennomsiktigheten av filmen gi et større estetisk skapelsesrom for arkitektonisk utforming. Om natten forvandler lysoverføringen membranstrukturen til en skulptur av lys.

4. Flerlagsfilmen som inneholder det varmeisolerende lag kan gjøres gjennomskinnelig ved passende kombinasjon av filmmaterialet og det lysoverførende varmeisolerende materiale. Selv om spektraloverføringen bare er noen få prosent, er filmtaket fortsatt skinnende og gjennomsiktig til det menneskelige øyet, med et lett takkledd utseende.