Gamle klær skifter skostrekk, økonomisk og miljøvennlig

- Sep 03, 2018-

Alle elsker rent i dag og liker å leve i et rent og hygienisk miljø. I dag lærer Xiaobian deg hvordan du lager et par klutsko med gamle klær.

Først skjær den gamle bomullskjorten inn i en rektangulær del av 34 cm lang og 15 cm bred. Sy deretter stoffet i en liten lomme. På en avstand på 3 cm fra munnen, brett stoffet tre ganger for å danne en kant, og bruk en streng.

La oss gjøre skostøtten nedenfor. Klipp resterende, gammelt bomullsfrakk i et 15 cm langt, 10 cm bredt stoff med en sirkelbue nederst. Klipp tiden sammen. Skoens størrelse bestemmes i forhold til skos frontside. Vanligvis er forsiden av damens høyhælte sko skarp, og kan gjøres til en jordbærform med en front og en rund form. Menneskeskoene kan gjøres til en epletype.

Vanligvis kan størrelsen på skoen måles med sin egen knyttneve (håndbredden er ekvivalent med fotens bredde). Omkretsen av neven er ekvivalent med fotens lengde, og en nes størrelse er lengden av skoen. Tetning de tre sidene av stoffet. Etter å ha suget, legg avfallet av bomullsbelegget i klutposen du har laget, og sørg for å stramme den. Til slutt, bruk et bånd for å lage en bue og sy den på stedet der båndet er lukket. Du kan lage et par sko dekker og sko støtter for en bomullsfrakk, bare hvordan du kutter den.

På denne måten bruker du gamle klær til å lage skostrekk, økonomisk og miljøvennlig, hvorfor ikke?