Engangs skodeksler på fem yuan i det naturskjønne stedet er irriterende for turister, hvorfor skodekslene på noen få cent blir multiplisert

- Sep 05, 2018-


Skoomslaget er en slags produkt som er vanlig i vårt liv. Det kan beskytte våre skitne såler mot å forurense omgivelsene. Med den mer praktiske og praktiske bruken av skodekselet kan du nyte bekvemmeligheten. Nå er prisen på skodekselet på markedet svært høy. Billig, prisen på et års bruk er også titalls dollar, men denne typen produkt som er vanlig er bare en annen slags forskjell, prisen har indirekte vendt over flere ganger.

Nylig har en ny attraksjon i Pinggu District blitt kjent. Det er en brann, og et stort antall turister flokker til det. Dets navn er Tianyun Mountain. På grunn av den nye glassplankveien der borte, er den også kjent som den lengste i Kina. Den ble ferdigstilt og levert før 1. mai ferie i år. I begynnelsen tiltok det turister i byen Beidu, og det var mulig å eksperimentere med glassveien med høy risiko uten å gå til feltet. Spesielt på lørdager og søndager, kan det beskrives av klynger, selv om billettene ikke er billige, 78 yuan per voksen, 68 yuan på nettet (men noen nettsteder hevder 100 yuan, det ser ut til å være dumping sine gruppekjøpskuponger), de eldre trenger bare når du er 65 år eller eldre, kan du nyte 50% rabatt (Beijings andre attraksjoner kan nyte halv pris når du er 60 år gammel), men turister som kommer til å besøke turen kommer fremdeles, og publikum ser ut til å være "ikke dårlige penger." Men en ting gjør fremdeles turisterne føler seg veldig sperret. Det er det naturskjønne stedet som erklærer at det er rent og klart for å beskytte glassplankveien. Det er bare nødvendig å sette på skodekselet når du går på glassplankveien. Hvert par engros sko dekker koster 5 yuan og innskuddet er 5 yuan. Faktisk er det dyrt å kjøpe, fordi slutten av turen til glassplanken, blir skodekket regnet som dregs kastet inn i dregs-bøssen. Fordi en så tynn, flaplignende engangsskodekke er svært vanlig, må eiendomsvedlikeholdspersonalet settes inn i eierens hjem for å sette på engangsskodekselet. For ikke å flette eierens hus, må glassbanen være satt på hyllen. Skoomslaget kan forstå og tåler det. Men prisen på 5 yuan et par er litt for opprørende, nesten stjeler penger fra lommene til turister. På dagen av spillet, dro jeg tilbake til hjemmet for å sjekke Internett. Prisen på Jingdong var 7,80, 100 yuan, og hvert par var 0,156 yuan. Profitten var så høy som 3105%! Jingdong denne gamle utsalgsprisen, hvis engros? Publikum kan forestille seg det. Hva slags fortjeneste er dette? ! Dessuten har du også belastet mange dyre billetter, hvorfor skal du bruke dette for å drepe en annen besøkende? Selv om du selger en dollar for et par, sier ikke offentligheten noe, selger 5 yuan et par av hva? Selv barn har ikke sluppet. En person Wu Yuan synes å være noen, sanden er et tårn, denne figuren kan være fantastisk!


Noen turister reagerte. Himmelhøy skostrekk gjorde meg veldig misfornøyd. Hele reiseprosessen var også kjedelig. Glasveien på bare 167 meter lange følte ikke mye interesse. Tvert imot var hendelsen på skodekket svært misfornøyd. Faktisk, selv om det er kjent at prisen på det naturskjønne stedet er dyrt, er det veldig opprørende at slike urettferdige kostnader fortsatt er de samme.