Pet regnfrakk

- Nov 02, 2018-

Jenter liker å kjøpe nye klær, de kan ikke vente å bli kledd. Faktisk oppstår dette fenomenet også i verden av hundene.

Den gode venner av fondant familien sendt en regnfrakk til myke godteri for de siste to dagene. Mor tok pakken hjem løp opp uten å åpne myk godteri og så på det veldig merkelig. Når pakken ble åpnet, kan det være fordi det var andre hunder på regnfrakken. Myk godteri ble umiddelbart mer interessant, og ansiktet ble satt på en regnfrakk.

Nå, kjæledyr regnfrakken er svært brukervennlig, ikke bare kan dekke hundens hode, men også sette beina i ermene, så det vil være mer praktisk å bære. Viktigst, har regnfrakken en kompakt design på magen, ifølge hundens kropp. Figuren er riktig justert t er korrekt og veldig praktisk. Høsten kommer, min mor er bekymret for at det vil alltid regn, forårsaker ulempe for myk candy toalettet, så jeg skal kjøpe en ny regnfrakk. Venner og familiemedlemmer av gelé vet at de må ha myke godteri før du kjøper en liten regnfrakk. Størrelse er helt riktig.

Myk godteri på nye regnfrakken var svært vellykket. Hele hunden var veldig glad og holdt ler. Mødre ta vanligvis snacks å erte fudge, og i dag trenger ikke noen snacks, en liten modell av lydighet. Sannsynligvis fordi tan pelsen er hvit, så rød rutete mønster av regnfrakken ser bra ut. Hun var veldig glad for å se myk godteri, hun var stolt av seg selv, var hun virkelig vakker. Men jeg vet ikke at resten av regnfrakken er egnet for myke godteri, unntatt lemmer. Mousse var litt lang, så min mor rullet opp ermene på fudge, fleiper at cream fudge bena var litt kort, men dessert fudge visste hvor glad det var.

Hvis været i Sør er våt, er det enkelt for regn noen årstider. Familier med lang-håret hundene kan vurdere å forberede regnfrakker sine hunder hjemme eller vurdere vanntett sko. På denne måten slipper du å bekymre deg for å gå på do når det regner. Når du kommer tilbake, må du bare bruke en hårføner tørke våte stedet. Det sparer mye arbeid. Neste, du trenger ikke å si. De selvgode myk candy sitte hjemme og vente på nye sko.