Pingyao sko

- Sep 03, 2018-

Før vårfestivalen stjerne Pingyaos første forfedrenes tradisjonelle klut sko merke store - Baolongzhai debut i den gamle byen. Dette er første gang at Pingyao County Tourism Bureau har utstedt "Pingyao sko enkel og ekte standard" og "Pingyao sko merke store standard", og første gang virksomheten butikker som oppfyller kravene og operasjonelle standarder er oppført. "Etablering av Baolongzhai brand store har satt opp en modell for hele bransjen. Jeg håper at under sin kjøring og ledende, Pingyao håndlagde sko vil kunne vokse sunt og ut av markedsføring veien av Pingyao." Visedirektør for Pingyao Tourism Bureau Liu Jianchang sa.

Gammeldags skoen bransjen er defensiv tradisjon

Etter reporterens smak er Baolongzhais forgjenger det gamle navnet til Yongyao, som er det gamle navnet til Pingyao, som har eksistert i mer enn 200 år. Er det bare gamle merket i gamle keramikk industrien. "Bygge et par rent håndlagde sko har å gå gjennom mer enn 50 prosedyrer som eksempel, piping, nano-bunnen, og fine bearbeiding. Kostnaden for et par rent håndlagde sko er 70 til 80 yuan. Men på grunn av virkningen av noen rimelig mekanisk sko, forbruket begrepet et par håndlagde sko er prisen på 30 yuan, og sørlige brodert sko tiltrekke mange passasjerer på grunn av fancy stil, som gir mye av veksten til l ocal håndlagde sko. Effekt." Hou Qinglong, den tredje generasjon etterkommer av "Yong Qing Zhai" fortalte reportere.

De siste årene, med blomstrende turisme industrien i Pingyao gamle by, Pingyaos tradisjonelle håndlagde sko har blitt møtt av flere og flere forbrukere på grunn av deres Brukerkomfort og grundig sang. På grunn av markedet, har noen shoddy og konkurransedyktige priser blinket. For å overholde markedet, opererer tradisjonelle håndbygde skoen industrien også på en høy pris. Den samlede veksten av håndlagde sko markedet er en trend magre fortjeneste. Noen gammeldags produsenter som har alltid holdt tradisjonell hånd-bygget konstruksjon har angitt en vanskelig posisjon. På samme tid, fordi forbrukerne ikke er veldig klar over Pingyaos rent håndlagde sko, de bruker ofte mye penger, men de kan ikke kjøper virkelig høy kvalitet, og fordelene ved forbrukere også er brutt.

Svar på disse scenene, i andre halvdel av det gamle året, Pingyao County Tourism Bureau gjennomført en undersøkelse besøk til produksjon og salg markedet håndlagde sko i fylket, besluttet å etablere Pingyao håndlagde sko Industry Association, og utstedt "Pingyao sko enkel og ekte oppløsning standard". "Pingyao sko merke store standard", "Pingyao sko merke behandling butikken standard". Discriage standard skoene er grusom fra materialet av sko, laget av bunnen tau, nål hullet tusen lagene, forbindelsen mellom øvre og eneste, og ber om disse standardene å angi butikken.

I dag Pingyao Ancient City gammeldags håndlaget sko butikken er hovedsakelig konsentrert i den gamle byen i vest Daxiang, Nanda Alley, Qimen Street, Chenghuang Temple Street, Beida Lane og andre rike gater, er det 16 merker som Baolongzhai og Qujia sko Square, alle er i bransjen. Personalet er over 200 personer. Under virkningen av konkurranse, disse gamle merker fortsatt opprettholde prinsippet om "god tro, moral første" og vedvarer i tradisjonen. Hou Tianlongs ord: "håndverk av tradisjonelle håndlagde sko kan gå tapt i hendene på vår generasjon. Det er sikker å lage håndverk av hundre år gamle."

Det gamle navnet ønsker å gå veien av merkevaren kjedebutikker

Ifølge Liu Jianchang, visedirektør for Pingyao Tourism Bureau, er profesjonell liten skoen workshops for bygging av tradisjonelle klut sko i Pingyao veldig enkelt. Byggingen av håndlagde sko har en lang historie. Tradisjonelle kunstnerne er frodig. På grunn av deres pusteevne og sterk svette absorpsjon er de behagelig å bære og sangere. Det er grundig, og den kan best glimtet kinesisk tradisjonell kvinnelige rødhet. Det er foretrukket av forbrukere og har mange faste kunder. I dette øyeblikk tiltrukket blomstrende reiselivsbedrifter i Pingyao passasjerer fra hele landet og i utlandet. Håndlagde sko har blitt et annet karakteristisk turist produkt etter oksekjøtt, lakk lakk og lang yam, og er svært populært blant kinesiske og utenlandske passasjerer. I dag har Pingyaos gammeldags håndlaget sko en konstant kilde til kunder i Beijing, Tianjin og andre nordlige byer. I dette øyeblikk, har de utvidet sine markeder til byer som Sør.

På Sør smug Pingyao Ancient City, har Baolongzhais 2,5 meter høy gigantiske håndlaget sole "skilt" blitt en iøynefallende landskapet i den gamle byen. For å gjøre folkekultur håndlagde sko avdekket, vil Faderens håndverk av Hou Baoku gamle kunstnere bli betydelig forbedret. Hou Tianlong vil fortsette å utforske røttene av tradisjonelle håndverk for å møte behovene til tider, fra fancy, materialer og farger. Renovering, på grunnlag av byrden og tradisjonelle håndverk, intervenere i elementene i mote, holde med fransk modell av tiden, å bli venner med gleder og hobbyer av forbrukergrupper. "Baolongzhai" har også blitt anbefalt produktet av Pingyao innenlandske Photo Contest og solgt til Beijing, Tianjin, Xi'an og andre steder. Hou Tianlong også samlet alle slags sko-making verktøy som har blitt manipulert i gammeldags navnet. Han satt opp et utstillingslokale i borggården av det tidligere området til Yongqingzhai, åpnet et show for sko, og etablerte Baolongzhai sko kunstmuseet. I ferd med å kjøpe sko, passasjerene verdsette det "i siste" og "dette øyeblikk" av sko og hele prosessen med å bygge et par sko. Hou Tianlong sa at etableringen av merkevaren butikken har ytterligere motivert ham å opprettholde business banen av "vinne kvalitet". Senere, vil han også sjekke "Gamle Beijing" klut kjede butikk forretningsmodellen, fra veien til blå-browed produksjon og salg, gradvis vokse veien av merkevaren kjedebutikker og gjøre Pingyao tradisjonelle håndlagde sko til en stor merkevare.

Under besøket til Pingyao gamle by besluttet mange hånd-sko forretninger operatørene å være trygg i beslutningsprosesser kriterier for innføring av skoene. Jeg håper at dette trinnet vil gjøre dem til å forlate motgang. Noen gammeldags hånd-sko næringsdrivende fortalte journalister: "innføring av standarder er veldig viktig for dem i bransjen av skomaker. Med standard, vår vei vil gå videre, de som ikke standard vil bli gradvis redusert, verdien av håndlagde sko vil gradvis øke og naturlig virksomheten vil bli bedre."

Liu Jianchang, assisterende direktør i Pingyao County Tourism Bureau, sa at for å støtte er skoen industrien i den gamle byen, Pingyao County Tourism Bureau ikke bare anbefalt Pingyao er håndlagde sko i publisitet og ulike utstillinger, men også lagt manuelt arbeid til guide opplæringens innhold. Sunn fornuft sko er mye økt, og fremme Pingyao tradisjonelle håndlagde sko har økt, og merkevaren Pingyao håndlagde sko har blitt større og større.

I dette øyeblikk, med enkle og klare standard klut sko, har Pingyao håndlagde sko trappet inn i nye løsning poenget med vekst. Jeg håper at denne tradisjonelle folkelig håndverk som kombinerer sex og artisteri vil bli meg som Pingyao biff. En annen funksjon i provinsen er turisme varer.