Plast sko dekke synteseprosessen

- Sep 03, 2018-


Den plast sko er veldig praktisk å bruke, dustproof, anti-skitne, vanntett, og ikke trenger å bli renset, og er veldig populært. Så, vet du hvordan plast skoen dekker er formet? La oss ta en titt på det!

Når den lineære polyetylen polymer er syntetisert, trykket brukes er lav, og molekylær kjeden av innhentet lineær polyetylen generelt har en lineær struktur og en høy grad av formasjonen; den lineære polyetylen finnes i form av en homopolymer, men de fleste lineær polyethylenes er copolymers der comonomers er olefins (f.eks butene, hexene, pentene, octene, etc.). Det kan klassifiseres etter tettheten av polymer, syntese metode polymer, og molekylær kjeden strukturen. Harpiks er den viktigste komponenten av plast, som fører til andre funksjonelle tilsetningsstoffer skal legges sammen. I den innebygde copolymer, monomerisk kort-kjeden grenen er dannet etylen ryggraden, og jo større antall comonomers, lavere tetthet av polyetylen.

Sammensetningen av plast er svært komplisert. Nesten alle plast er basert på en rekke harpiks. Køllene har en rekke materialer for å forbedre funksjonen Liu. Smeltende polyetylen er høy, Molekylvekten er lav, smelte katten er lav og molding prosessering temperaturen er også lav; Smelt aktiviteten er lav, Molekylvekten er høy, smelte viskositet er høy og molding behandling overløp tilsvarende forbedret.

Smelt aktivitet frekvensen av polyetylen harpiks direkte påvirker funksjon produktet og molding prosessen premiss. Tilsetningsstoffer er tilsetningsstoffer i plast.